Roadster Kaipan

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
13.869
Najlon pijaca u Novom Sadu.Ugledam ovaj auto i odusevim se izgledom kao i gomila ljudi koji su se okupili oko njega.
Prodaju ga dva kineza koji jedva natucaju srpski i traze 8000 eura.
Meni se to ucini mnogo ali reko ajd da vidim tu motor i ostalo.
Ustanovimo da je masina iz Skode Favorit 91` i da se tako i vodi u saobracajnoj dozvoli. Razocaran sto nije neki ozbiljniji motor unutra ohladim se a onda cujem od jednog lika da su ga kinezi dobili na nagradnoj igri i da ce ga sigurno dati jeftinije.
Dok sam se ja premisljao pridje ciga i zvekne im sa 5000 eura i ovi odmah pristali.
Pomislih pa za te pare bih ga mozda i ja uzeo.
Posle sam na sajmu video da to vozilo kosta "samo" 19000 eura a da se moze dobiti u kitu za 11000!!!:dash::dash:
I sa ti motorom iz Skode ima ubrzanje od 7,9s do stotkeeeee!!!
Evo i par slika koje obavezno napravim kad god ga vidim.

Dali bi voleli da imate ovako nesto?

Cini ti se jer ga verovatno nisi video uzivo.
Meni licno ovaj krem je preteran.
Treba da vidis kad taj auto stoji na semaforu kako sevaju mobilni telefoni i fotoaparati.
Kao da vozis nesto desetostruko skuplje.
Zato mi krivo sto nisam izvadio kinezima tih 5000 i sad bi sa mojim klincima bio atrakcija kad ih dovezem u skolu.
Srecom pa idu u razlicite smene jer bi moglo da stane samo jedno!:D
A imao sam ja Toyotu MR2 pa znam kako je to.

Inace u taj ram ispod haube moze da se ubaci sta hoces od motora i zamislite ako sa tim skodinim 1,3 motorom ima ubrzanje od 7,9s koliko bi onda ubrzanje imao da se ubaci npr. neki motor od 2000 ccm i 150 ks?
Garant bi isao ispod 5 s!!!

Mislim da je cena kad ga dobijes u kitu negde oko 11k eura sto nije malo za igrackicu ali onih 5k eura:dash: je vec veoma lepa cena.
Gledao sam ja sasiju i kos motora i tu bas moze da se ubaci sta hoces al mi nije jasno zasto su ubacili taj stari demode motor umesto nesto novije i jace.

da dule, al tolka je cena ako uzimas sve, a ako uzmes samo sasiju i ovu plastiku sa farovima i sedistima ne veruje mda bi te ispalo toliko...motor, cajgere uparavljanje i kocnice uradis sam...;)

da dule, al tolka je cena ako uzimas sve, a ako uzmes samo sasiju i ovu plastiku sa farovima i sedistima ne veruje mda bi te ispalo toliko...motor, cajgere uparavljanje i kocnice uradis sam...;)

Koliko kosta sasija sa plastikama? Izgleda bas fino :) ali mi se ne svidja ova sofersajbna (to staklo napred, kako god se zvalo kod kabrioleta), nekako mi je staromodno za takav auto, ovaj auto izgleda mnogo novije i skuplje nego sto jeste. Ovaj narandzasti sam videla na spensu, a mislim da bi bolje pristala neka bela ili crna metalizirana boja :)

Poslednja izmena:

Back