Road rage

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Relevantan izvor zena koja daje izjavu za Juzne vesti.

Ti me podsecas na mog pokojnog komsiju koji je imao 80 godina kad se otvorio Delta city, i on kao i ti krenuo autom da izadje u garazu, al nije uspeo jer je bilo mnogo ludaka koji su ulazili iz garaze.

Savet: probaj nekad da se ukljucis na auto put umesto sto izlazis, veruj mi mnogo je bezbednije.

Da, nije zdravo da dobacujes iz auta, ako nisi spreman da bezis....a strpljenje, ono se stekne posle dva samara...

Secam se jednog slucaja, gde je neka mucenica, dva puta isekla neke likove i pokazala im srednji prst....oni su je pristojno pratili i kada e stala i izasla na parking, jedan od njih je pristojno prisao i nokautirao je, a onda pristojno seo u auto i odvezao se....
Mada ni bezanje nije bas sigurno, jer sam cuo od jednog poznanika da njegov gazda voli tako da se igra sa ljudima koji su bezobrazni u saobracaju i posto vozi neku alu od 5000 kubika tesko mozes da mu pobegnes, pa te zaustavi izvadi iz kola isamara i baci ti kljuc u livadu...
Naravoucenije: postuj druge da bi postovali tebe...

Sve je to lepo dok ne uhvate da objasne i presretnu nekoga ko će da izađe i polupa ih kao kante. Kao, vau, upratio si žensko i nokautirao je... To što je ona nepristojni mentol ne znači da ti treba da budeš još gori.

Sve je to lepo dok ne uhvate da objasne i presretnu nekoga ko će da izađe i polupa ih kao kante. Kao, vau, upratio si žensko i nokautirao je... To što je ona nepristojni mentol ne znači da ti treba da budeš još gori.
Pa recimo da bi trebalo da radis na citanju knjiga, ne ide ti bas razumevanje napisanog teksta ili si hteo da mi samo dobacis neku budalastinu?
Uostalom, ako ti je problem da nesto razumes, procitas, naravoucenije samo i bude lako....

Pa recimo da bi trebalo da radis na citanju knjiga, ne ide ti bas razumevanje napisanog teksta ili si hteo da mi samo dobacis neku budalastinu?
Uostalom, ako ti je problem da nesto razumes, procitas, naravoucenije samo i bude lako....

Eto, ti si, npr, zreo za jedno takvo šamaranje, pa bi dobro razumeo pošto misliš da si mnogo pametan, a zapravo si slabo inteligentan.

Eto, ti si, npr, zreo za jedno takvo šamaranje, pa bi dobro razumeo pošto misliš da si mnogo pametan, a zapravo si slabo inteligentan.
Lepo, aj dalje....znaci da sam lepo procitao tvoju seljacku netrpeljivost...kafansko dzukacki nacin ponasanja selje koji bi da bude pametan....a ne ide mu ni kopiranje pametnih

Lepo, aj dalje....znaci da sam lepo procitao tvoju seljacku netrpeljivost...kafansko dzukacki nacin ponasanja selje koji bi da bude pametan....a ne ide mu ni kopiranje pametnih

Tvoja pamet se ogledala u tome što si, kao nešto sasvim korektno i normalno, objasnio kako je neko nokautirao žensko jer mu je pokazala srednji prst. Vidi se ko je selja.

Žene jesu kreteni u saobraćaju ali mislim da je stvarno sumanuto nokautirati ženu devijku ili šta već. Mogao je nogom da joj šutne vrata to bi je više iznerviralo nego bilo šta, one mučene pored česte zamene lamela vise često i kod limara.

Inače, u dva dana mi se dese dve situacije u kojima je moglo doći do fizičkog dela. Prva, tip je u svojoj traci, primeti da je ulica iskopana i on neće da sačeka da ja prođem u mojoj traci, nego se ubacuje meni na prednji deo auta jer, pobogu, što bi on zakočio... Ja mu sviram, on još otvori prozor da mi objasni kako "JEL VIDIM JA RUPU" i "ON MENI DA SE SKLONI I DA ME PUSTI?", izgleda da mu ponos ne dozvoljava kulturu u saobraćaju, a to ga je umalo koštalo šamarčine dobre.

Druga situacija u gradu, vozim opet svojom trakom, tip vidno upada točkom u moju traku, ja mu sviram da se vrati u svoju traku (istina, idem brže), ovaj takođe spušta prozor da mi objasni kako je to gradska vožnja i šta ga zalećem, ja mu objasnim da mi ulazi u traku i ugrožava me, a da je na saobraćajcima da me kazne ako vozim brže, kao i koji će on tačno ku*ac u mojoj traci, na šta mi on odgovara da je malopre ustao i da mu nije dobro (subota 11:00 časova), da ne moram toliko da sviram i da se bahatim... Prosto, šta čovek na tako nešto da kaže...

Posle se čudimo što muškarci imaju kraći životni vek od žena eee batali to valjanje po ulici sa budalama. Naročito što imam drugara psihopatu koji tako loži ljude da se napale pa im polomi vilicu, rike i noge ostavi ih upišane i usrane da leže pored auta. Ne treba vam to srbija puna psihopata i ludaka koji rade za 30.000 din i jedva čekaju priliku da polude.

Posle se čudimo što muškarci imaju kraći životni vek od žena eee batali to valjanje po ulici sa budalama. Naročito što imam drugara psihopatu koji tako loži ljude da se napale pa im polomi vilicu, rike i noge ostavi ih upišane i usrane da leže pored auta. Ne treba vam to srbija puna psihopata i ludaka koji rade za 30.000 din i jedva čekaju priliku da polude.

A, čuj, nismo ni mi baš tikve bez korena i ljudi koji bi čekali da nam neko nešto polomi. Kako bih ti rekao, neko ko sa 10 metara gađa Glokom po sred čela, njemu se baš ne lome ruke i noge tek tako. :D

Back