RL LJIS Tema 11G LizoPITZ

au ovo radi ipak

• esgees

• esbees

• esendem

• bedeesem

• whoa whoa

• whole whoa love love

• rke

• koke

• bum

• tras

• SEKI MAFIJA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.223
dakle,elem,stono kazu,bice istina,ovaj,bogami,takoreci tema govori o lizanju peechke...
da ! dobro ste culi po sredi je picolizna nauka
dakle[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]ova tabela je samo da vidim dal radi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

neki lizu neki ne
pojedini menovi to vole a neki ne
neki izbegavaju a neki to rade iz nuzde

neke ribe vole
neke ne
nekima to nije nista posebno
a pojedinima zamalo napisem poiebanima ...
a pojedinima je to neizostavni deo seksa

obzirom da ne postoji jasan opsteprihvacen stav o picolizanju
a to potvrdjuju cinjenice da je nekima to i tabu tema A nekima i ne i inikako tema
bilo bi dobro i pozeljno cak sta vise da se iznesu i neka vlastita iskustva i stavovi po tom pitanju

anketu ne znam da postavim jer sam ocito glup
al u citiranju mozete da odgovorite na anketu koju cu stapom i kanapom da napravim u tekstu koji sledi

pitanje

VAS STAV O PICOLIZANJU

1 Generalno volim lizanje mindzosije
2 Prezirem tu prljavu bludnu radnju
3 Volim Lizanje i rado ga pruzam svojoj parnerki ( samo za muskarce)
4 volim samo ukoliko to usrecuje mog partnera (samo za zene )
5 Zlajba sam i volim da lizem ribu i da mi lizu ribu (samo zene logicno)
6 Gadljiv sam na pitchku al blajvnem joj bicuri ponekad jer zentam da ne ode sa drugim koji to voli da radi (menovi)
7 Nikada nisam probao/la to
8 Ne zelim da se deklarisem jer sam veliki vernik ali virkacu na temu
9 Ganfajter je idiot
10 Odabirom ove opcije doniram 100 rsd za kupovinu kalasnjikova deci u podruciju zahvacenom ratom u centralnoj africi
11 VP mantra
12 smorio sam se

ajte opletite malo da demantujemo dacu koji je rekao da je ljis umro i da pise svega deset ljudi

VELIKI POZDRAV za G.M. <3

pesmica gratis

TOOO uspela nam je tema

- - - - - - - - - -

nego daco
dal ti mislis da je nekulturno prema dami koju oralno zadovoljavas u toku radnje pomeriti glavu na stranu i pljucnuti onako ko posle dva dima drine bez filtera

- - - - - - - - - -

jel to nepostovanje ? ili nije ?

TOOO uspela nam je tema

- - - - - - - - - -

nego daco
dal ti mislis da je nekulturno prema dami koju oralno zadovoljavas u toku radnje pomeriti glavu na stranu i pljucnuti onako ko posle dva dima drine bez filtera

- - - - - - - - - -

jel to nepostovanje ? ili nije ?

Ma kakvo nepostovanje, u seksu je svaka spontanost pozeljna. No nema za tim potrebe, maca pripremljena za lizanje je kao porcija shnenokli, samo slast. :ok:

djordjije
ne mogu a da ne primetim
da si ti redovan posetilac mojih rl ljis tema

- - - - - - - - - -

slusaj ti nas dobro
nemoj da nam GADIS PICISTE na ti ne bi krckalo vratnom delu kicme nesto tamo amo bubalazi ovo ono levo desno tamo vamo

- - - - - - - - - -

bolje da si kao neki kvazi znalac
dao novu dimenzulju prici
nabrajanjem i vrstama picinih derivata
Koje razlikujemo po ukusima bojama i konzistencijama

- - - - - - - - - -

naci neko voli ovo neko voli ono
a ja i ti mala vode iz bokala

naravno da je oprana i tjista i da mirise na kokos vanila mlekucinu za telo ili tjelo opciono
a mozda i intimni djel cokolada & cvarci

- - - - - - - - - -

Pa brate to je izolovani slucaj, mislim desava se i da se neko kreshe ispod drveta, pa pukne grom, sto no kazu iz vedra neba, i sprzi ih, i sta sad, treba svi da nosimo gromobrane u bulji, naravno da nema razloga za paniku, sve je to pod kontrolom, u domenu statisticke greske, mala verovatnoca. :lol:
jes vala najgore sto moze da se desi je iritacija brcinjih predela ako nije taze obrijana nego dan dva pa niklo loma

naravno da je oprana i tjista i da mirise na kokos vanila mlekucinu za telo ili tjelo opciono
a mozda i intimni djel cokolada & cvarci

- - - - - - - - - -

jes vala najgore sto moze da se desi je iritacija brcinjih predela ako nije taze obrijana nego dan dva pa niklo loma

Ma kakvo brijanje, mi koji smo lizali u proslom milenijumu, u 20. veku, nemamo takve prohteve, moze i zarasla, najbolje se lize kad macin minival skaklja po nosu, to je pravi ugodjaj. :ok: A i ona brazilka je dobar zonfa, kao neki granicnik, radi lakse orijentacije pri lizanju, i lakse se i klidza pronalazi ako je previse sitan, a majstor slabovid.

slusaj ti nas dobro
nemoj da nam GADIS PICISTE na ti ne bi krckalo vratnom delu kicme nesto tamo amo bubalazi ovo ono levo desno tamo vamo

- - - - - - - - - -

bolje da si kao neki kvazi znalac
dao novu dimenzulju prici
nabrajanjem i vrstama picinih derivata
Koje razlikujemo po ukusima bojama i konzistencijama

- - - - - - - - - -

naci neko voli ovo neko voli ono
a ja i ti mala vode iz bokala

Ne gadim ja nista, samo pozivam na oprez ... pobogu to se nalazi i na mom meniju.

Ako vec nesto moram predloziti, rekao bih da je brojevna poza 69 idealna u tom slucaju ... pristup dobar, i rukama naravno, i to sve dok je i ona zauzeta tvojim omiljenim organom,

Eto, od mene dosta :D

Pa brate to je izolovani slucaj, mislim desava se i da se neko kreshe ispod drveta, pa pukne grom, sto no kazu iz vedra neba, i sprzi ih, i sta sad, treba svi da nosimo gromobrane u bulji, naravno da nema razloga za paniku, sve je to pod kontrolom, u domenu statisticke greske, mala verovatnoca. :lol:

Znam, ali kad spomenuti takvog baksuza ako ne na ovakvoj temi ? :D

Ma laže Majkl. Oće da se izvuče. On je pušio. Vidiš da je dobio rak u korenu jezika.

E vala post sedmice :hahaha:

Back