Riznica velikih misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar ja samo sa Top Modelsicom i Mimi's mom.
Ja se ponadao bar sa njih 5 da cu provesti noc !:(

Ne, dušo, ostaješ sam mada mi se srce cepa zbog toga... Malecka izgleda sprema neki kolokvijum (čuj, intelektualka! :P) a ja moram da poranim da prošetam psa. I ovo je previše, malo sam se zanema otvarajući spider solitaire. (Kao što vidiš, i nisam neko društvo :lol: Biće valjda bolje kroz nekih godinu dana, dok Mimi još malo poraste.) Laku noć! :bye:

Ne, dušo, ostaješ sam mada mi se srce cepa zbog toga... Malecka izgleda sprema neki kolokvijum (čuj, intelektualka! :P) a ja moram da poranim da prošetam psa. I ovo je previše, malo sam se zanema otvarajući spider solitaire. (Kao što vidiš, i nisam neko društvo :lol: Biće valjda bolje kroz nekih godinu dana, dok Mimi još malo poraste.) Laku noć! :bye:
Vazi, laku noc :bye: :dash: :cry:

Posalji ga kod mene da vidim da li je dobro uradjena ta tetovaza...:rotf:To mora da je George... ? :rotf: On se udvarao svakoj forumashici, zato sam ga otkacila...A lagao je da ce me ozeniti....:sad2:
:rotf:Ne bih ni ja sa prvim tetoviranim....Ali ako ima dobru tetovazu, a nije losh...Uzela bih ga u razmatranje....:rotf:
Ti mene otkacila..znas da sam se udvarao..lagao da cu te ozeniti..buahahah:rotf:ljubomora je cudo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back