Rizično

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene recimo toliko privlače ova putovanja organizovana putem "blablacar" ali mi druga polovina mozga vrišti "neeee" !
Jeste li možda putovali na taj način ?

Mene recimo toliko privlače ova putovanja organizovana putem "blablacar" ali mi druga polovina mozga vrišti "neeee" !
Jeste li možda putovali na taj način ?
Vrlo je praktično , i ekonomično, i ..... rizično ?

Čak štaviše kad krećete na put, a imate 2,3 mesta prazna u kolima , možete tako 'pokupiti' putnike i sa njima podeliti troškove puta.

"To je sajt koji povezuje nas putnike sa vozačima koji imaju slobodnih mesta u kolima. Što znači – ako volite da putujete, a nemate prevoz do svoje destinacije, na BlaBlaCar sajtu možete da vidite da li neko ide u vašem pravcu i kada možete da se pridružite. S druge strane, ako ste vozač, često vozite sami i dosadilo vam je da nemate s kim da popričate tokom vožnje, a i želeli biste da smanjite troškove, možete da se registrujete na sajtu i da nađete saputnike.

Svaki saputnik vam plaća određenu cenu i sa saputnicima se u Inboxu dogovarate oko tačnog vremena i mesta polaska. Postoje i relacije u Srbiji (na primer ako vam je potreban prevoz Beograd-Novi Sad, Beograd-Niš i sl), kao i vožnje do inostranstva, npr. Beograd-Budimpešta ili sl)."
http://utiscisaputovanja.com/zanimljivosti/blablacar-moje-iskustvo-deljenja-prevoza/

Šta je to što ste najrizičnije uradili ili doživeli na putovanju ?
Tražila da se zaustavi međunarodni voz Istanbul-Budimpešta u Sofiji jer sam kasnila na isti (ne svojom greškom). I zaustivili su ga. :mrgreen:

Kada mi je pilot rekao: Slećemo, a možda i nećemo.

Najveći rizik je kada sam odlučila da na silu uđem u ratnu zonu. I jesam.

hm... ima toga još.

Svaki dan govorim sebi da imam sreće što deca većim delom nisu na mene. :mrgreen:

Tražila da se zaustavi međunarodni voz Istanbul-Budimpešta u Sofiji jer sam kasnila na isti (ne svojom greškom). I zaustivili su ga. :mrgreen:
Imala sličnu situaciju sa autobusom , nisam kasnila, oni su nešto zabrljali, pa su se vratili po mene i još neke, iako su debelo odmakli.
Jeste da, još jedna mala sitnica, moja moć ubeđivanja ih je vratila natrag 😁 iskreno rečeno nisam očekivala da će se vratiti , pa kad su se pojavili, oduzela sam se, reko , sad će da im kažu da sam ja ta koja je insistirala pa će vozači da me napenale

Čak štaviše kad krećete na put, a imate 2,3 mesta prazna u kolima , možete tako 'pokupiti' putnike i sa njima podeliti troškove puta.

"To je sajt koji povezuje nas putnike sa vozačima koji imaju slobodnih mesta u kolima. Što znači – ako volite da putujete, a nemate prevoz do svoje destinacije, na BlaBlaCar sajtu možete da vidite da li neko ide u vašem pravcu i kada možete da se pridružite. S druge strane, ako ste vozač, često vozite sami i dosadilo vam je da nemate s kim da popričate tokom vožnje, a i želeli biste da smanjite troškove, možete da se registrujete na sajtu i da nađete saputnike.

Svaki saputnik vam plaća određenu cenu i sa saputnicima se u Inboxu dogovarate oko tačnog vremena i mesta polaska. Postoje i relacije u Srbiji (na primer ako vam je potreban prevoz Beograd-Novi Sad, Beograd-Niš i sl), kao i vožnje do inostranstva, npr. Beograd-Budimpešta ili sl)."
http://utiscisaputovanja.com/zanimljivosti/blablacar-moje-iskustvo-deljenja-prevoza/

Вауу, ово је суперрр!!!

:ok: :ok: :ok:

Прелистао

Уфф, ...има доста неодговорних путника...

Išao sam pijan po Indiji uveče, pri čemu sam pazio na još tri tipa i jednu ženu jer sam im bio domaćin tamo.

Sreća pa nisam sitan tip i prilično je jasno kad me čovek pogleda da mogu da reagujem dosta brzo i jako, te nismo imali nikakvih problema. :D

Što li su odustali ? :lol:

Elem, , , najgoru moguću neprijatnost (jednu od) sam doživela u ono doba sankcija kad se nije moglo iz zemlje , sem na grupnu vizu, i sve agencije su nudile vizu od 10 dana, samo jedna na 15. Zapucam ja kod njih, Bejograd, Čumićevo sokače, lik vidi se prevarant belosvetski, al ja hoću da putujem , i tačka . I uplatim povratnu kartu do Atine , zapucala bila na Krit , sva presrećna jer idem na 15 dana, da bi nas nakon Niša, vođa puta obavestio da je viza na 10 dana, i da je grupna, moramo se svi vratiti u to vreme.

Užas. Par devojaka što su išle na Tasos su preplakale, besnele, frktale, al na kraju, pomiriš se sa tim.

Išao sam pijan po Indiji uveče, pri čemu sam pazio na još tri tipa i jednu ženu jer sam im bio domaćin tamo.
Imali ste izgleda ogromnu sreću u odnosu na to kako ste mogli da prođete.
u mladjim danima, redovno sam vozio stopere,,,sada, samo poznate....veoma je opasno to, svakakvih likova ima
U pravu si, ko klinci smo mnogo stopirali, bilo neko drugo vreme.

Sad se setih, puste cepidlake Šveđani, nisu hteli da me puste u avion jer su mislili da sam prekoračila dozvoljeno vreme, pa su zvali milion brojeva telefona , meni klinci mali , krenula sama sa njima, 2 godine i 4 meseca, uzmuvali se, ovamo na šalteru počela da se oskuplja i policija, narod se osvrće kakav sam ja to kriminalac :D povadim sve papire ko dokaze , a tresem se da mi ne ode avion, kad su me najzad propustili jer su zvali i migraciono i klincapalca, pala mi planina sa leđa. Sreća te me avion čekao.

Back