Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo je praktično , i ekonomično, i ..... rizično ?Mene recimo toliko privlače ova putovanja organizovana putem "blablacar" ali mi druga polovina mozga vrišti "neeee" !
Jeste li možda putovali na taj način ?
Tražila da se zaustavi međunarodni voz Istanbul-Budimpešta u Sofiji jer sam kasnila na isti (ne svojom greškom). I zaustivili su ga.Šta je to što ste najrizičnije uradili ili doživeli na putovanju ?
Imala sličnu situaciju sa autobusom , nisam kasnila, oni su nešto zabrljali, pa su se vratili po mene i još neke, iako su debelo odmakli.Tražila da se zaustavi međunarodni voz Istanbul-Budimpešta u Sofiji jer sam kasnila na isti (ne svojom greškom). I zaustivili su ga.![]()
Ja sam vozio dosta ljude preko BlaBlaCar-a... doduše u poslednje vreme nemam baš vremena da postavim vožnje pa obično idem sam.Mene recimo toliko privlače ova putovanja organizovana putem "blablacar" ali mi druga polovina mozga vrišti "neeee" !
Jeste li možda putovali na taj način ?
E baš ti hvala što si ovo napisao. Pa jel ok tako putovati ? Jel ti bilo frka ?Ja sam vozio dosta ljude preko BlaBlaCar-a... doduše u poslednje vreme nemam baš vremena da postavim vožnje pa obično idem sam.
Nije mi frka, što bi bila. Uvek volim da stanem autostoperima. Uz razgovor putovanje prođe brže. A imaš u aplikaciji i ocene, ako se plašiš ideš samo sa onima koji imaju puno pozitivnih ocena.E baš ti hvala što si ovo napisao. Pa jel ok tako putovati ? Jel ti bilo frka ?
Mnogo je povoljnije, šteta propustiti
Vrlo je praktično , i ekonomično, i ..... rizično ?
Čak štaviše kad krećete na put, a imate 2,3 mesta prazna u kolima , možete tako 'pokupiti' putnike i sa njima podeliti troškove puta.
"To je sajt koji povezuje nas putnike sa vozačima koji imaju slobodnih mesta u kolima. Što znači – ako volite da putujete, a nemate prevoz do svoje destinacije, na BlaBlaCar sajtu možete da vidite da li neko ide u vašem pravcu i kada možete da se pridružite. S druge strane, ako ste vozač, često vozite sami i dosadilo vam je da nemate s kim da popričate tokom vožnje, a i želeli biste da smanjite troškove, možete da se registrujete na sajtu i da nađete saputnike.
Svaki saputnik vam plaća određenu cenu i sa saputnicima se u Inboxu dogovarate oko tačnog vremena i mesta polaska. Postoje i relacije u Srbiji (na primer ako vam je potreban prevoz Beograd-Novi Sad, Beograd-Niš i sl), kao i vožnje do inostranstva, npr. Beograd-Budimpešta ili sl)."
http://utiscisaputovanja.com/zanimljivosti/blablacar-moje-iskustvo-deljenja-prevoza/
Vrlo je praktično , i ekonomično, i ..... rizično ?
Čak štaviše kad krećete na put, a imate 2,3 mesta prazna u kolima , možete tako 'pokupiti' putnike i sa njima podeliti troškove puta.
"To je sajt koji povezuje nas putnike sa vozačima koji imaju slobodnih mesta u kolima. Što znači – ako volite da putujete, a nemate prevoz do svoje destinacije, na BlaBlaCar sajtu možete da vidite da li neko ide u vašem pravcu i kada možete da se pridružite. S druge strane, ako ste vozač, često vozite sami i dosadilo vam je da nemate s kim da popričate tokom vožnje, a i želeli biste da smanjite troškove, možete da se registrujete na sajtu i da nađete saputnike.
Svaki saputnik vam plaća određenu cenu i sa saputnicima se u Inboxu dogovarate oko tačnog vremena i mesta polaska. Postoje i relacije u Srbiji (na primer ako vam je potreban prevoz Beograd-Novi Sad, Beograd-Niš i sl), kao i vožnje do inostranstva, npr. Beograd-Budimpešta ili sl)."
http://utiscisaputovanja.com/zanimljivosti/blablacar-moje-iskustvo-deljenja-prevoza/
Udarila me struja u apartmanu, zbog lončeta za kafu, treslo me ko na filmu.Šta je to što ste najrizičnije doživeli na putovanju ?
Nije mi frka, što bi bila. Uvek volim da stanem autostoperima. Uz razgovor putovanje prođe brže. A imaš u aplikaciji i ocene, ako se plašiš ideš samo sa onima koji imaju puno pozitivnih ocena.
Lako je tebi, ti si vozač, volan je u tvojim rukama. Volan i putanja.![]()
U teoriji da, u praksi kod nas imaš bagru koja bi da zaradi, a ne da amortizuje troškove puta pa trpaju i po tri putnika na zadnje sedišteВауу, ово је суперрр!!!
![]()
![]()
![]()
Pa nije ni u busu mnogo veća komocija, a ovako je bržeU teoriji da, u praksi kod nas imaš bagru koja bi da zaradi, a ne da amortizuje troškove puta pa trpaju i po tri putnika na zadnje sedište
Imali ste izgleda ogromnu sreću u odnosu na to kako ste mogli da prođete.Išao sam pijan po Indiji uveče, pri čemu sam pazio na još tri tipa i jednu ženu jer sam im bio domaćin tamo.
U pravu si, ko klinci smo mnogo stopirali, bilo neko drugo vreme.u mladjim danima, redovno sam vozio stopere,,,sada, samo poznate....veoma je opasno to, svakakvih likova ima
Sad se setih, puste cepidlake Šveđani, nisu hteli da me puste u avion jer su mislili da sam prekoračila dozvoljeno vreme, pa su zvali milion brojeva telefona , meni klinci mali , krenula sama sa njima, 2 godine i 4 meseca, uzmuvali se, ovamo na šalteru počela da se oskuplja i policija, narod se osvrće kakav sam ja to kriminalacTražila da se zaustavi međunarodni voz Istanbul-Budimpešta u Sofiji jer sam kasnila na isti (ne svojom greškom). I zaustivili su ga.![]()