Rizici novih veza

Poruka
22.458
Šta radite kada nakon veze koja traje tri, šest, dvanaest... meseci utvrdite da partner ima nepopravljive stavove i mane ekstremistickog, radikalnog tipa, da je kleptoman ili da ima neki drugi prikriveni problem?
Takođe pitanje vredi i za novouspostavljena prijateljstva, ili još gore, novoostvarene rodbinske veze ( udaja, ženidba, kumstvo )?
Kako se ophoditi prema osobi koja vam je takvim načinom postala bliska a okolina zna za problem i izbegava tu osobu?

Molio bih osobe sa kojima sam bio blizak da budu diskretne, razumite me, valja meni jos ovuda muvati riba... :rumenko:

:lol:

@TEMA: Moja prijateljica to resava na logican nacin, tako sto u zavisnosti od uocenih mana spusta nivo odnosa sa takvom osobom.

Šta radite kada nakon veze koja traje tri, šest, dvanaest... meseci utvrdite da partner ima nepopravljive stavove i mane ekstremistickog, radikalnog tipa, da je kleptoman ili da ima neki drugi prikriveni problem?
Takođe pitanje vredi i za novouspostavljena prijateljstva, ili još gore, novoostvarene rodbinske veze ( udaja, ženidba, kumstvo )?
Kako se ophoditi prema osobi koja vam je takvim načinom postala bliska a okolina zna za problem i izbegava tu osobu?

Шта друго радити него прекинути односе.

Каква је ово тема, јбт.

zato sto se desavaju?
ne mora cak ni tako nopako
zamisli da ti je prika blajbi, koji ti dovede neku od njegeovih placenih fufica?:zima2:

- - - - - - - - - -

inace, tema@
ne hebem ja to..nema tih veza koje moram da odrzavam.

Ybg, ajde zamisli da ti se ćerka uda za lika čiji otac ima 12 godina ležanja zbog ubistva s predumisljajem, odležao 9 i sada ko prika hoće da ti dodje na kafu, redovno :)

Ekstremni primeri nisu neophodni, prag tolerancije ljudi na takve probleme je izuzetno nizak, cak toliko da reaguju i na nagovestaj, na mogucnost postojanja nekog defekta. Bolje spreciti nego leciti, staro je pravilo koga se zene pridrzavaju.

Ekstremni primeri nisu neophodni, prag tolerancije ljudi na takve probleme je izuzetno nizak, cak toliko da reaguju i na nagovestaj, na mogucnost postojanja nekog defekta. Bolje spreciti nego leciti, staro je pravilo koga se zene pridrzavaju.

Da, al ona se zaljubi i to traje godinu, a ti tek onda saznas da je tata bivši diler? To uopšte nije ekstremno, to se dešava

- - - - - - - - - -

И моја ћерка носи маскирне панталоне. Ето ти га сад.

Al to nije ono o čemu si pričala ;)

zato sto se desavaju?
ne mora cak ni tako nopako
zamisli da ti je prika blajbi, koji ti dovede neku od njegeovih placenih fufica?:zima2:

- - - - - - - - - -

inace, tema@
ne hebem ja to..nema tih veza koje moram da odrzavam.

Joj da mi prika Blajbi privede dve, tri prije od 30... sve bih mu oprostio :rotf:

- - - - - - - - - -

Дешава се и да нађеш буђелар са сто хиљада евра па нико не поставља тему о томе.

Bilo više tema, naročito o onim poštenim pronalazacima

Da, al ona se zaljubi i to traje godinu, a ti tek onda saznas da je tata bivši diler? To uopšte nije ekstremno, to se dešava

- - - - - - - - - -

Al to nije ono o čemu si pričala ;)

Sto se mene tice ne bih delovao preventivno, nego tek kada problem postane realno prisutan, sto naravno nije pohvalno, ali tako sam sazdan, da ljudima pruzam sansu, da li je to genetski uslovljeno, sta li je, ta vrsta naivnog pristupa je svojstvena mikrosredini iz koje poticem. Znaci verovatno bih kasno reagovao, ali reakcija bi bila konkretna.

Sto se mene tice ne bih delovao preventivno, nego tek kada problem postane realno prisutan, sto naravno nije pohvalno, ali tako sam sazdan, da ljudima pruzam sansu, da li je to genetski uslovljeno, sta li je, ta vrsta naivnog pristupa je svojstvena mikrosredini iz koje poticem. Znaci verovatno bih kasno reagovao, ali reakcija bi bila konkretna.

E to Daco, samo sam to pitao. I ja bih pružio šansu :)

- - - - - - - - - -

ahahahah..e al kume moro bi da platis..a znas kako to mrzis..:rotf:

De da plaćam priji, si normalna..:rotf:

Back