Rivotril

Idi kod lekara koji ti je to prepisao i razgovaraj o svemu tome sa njim jer definitrivno nije bezbedno da gutaš rivotril kao pez bombone.

Garantovano nisi neko duže vreme bio na neku kontrolu jer bi ti lekar do sad već promenio terapiju ako ti ta ne deluje adekvatno i ima ozbiljna neželjena dejstva kao što su suicidne misli.

Korisrim duze vreme rivotril cak i do 10 kom dnevno od 2 mg....ljudi sta da radim...uzimam povremeno i Liriku uz njega...vise ni nespavam.kao pre podigla mi se tolerancija haos sad
vec imam problem i sa nabavljanjem.leka...imam crne misli nekad da presudim sam sebi...pomozite ako nekako neki savet ili mozete...nwk
Kakvo dizanje ruku covece,trazi promenu terapije i vodi racuna sa tim lekovima ,oni kao zalecuju ali ne izlece i stvaraju zavisnost …okreni se vise duhovnim stvarima ,budi iznad toga ,okruzi se dobrim ljudima i pozitivnom energijom ,pozitivne misli stvaraju pozitivan vajb.

Idi kod lekara koji ti je to prepisao i razgovaraj o svemu tome sa njim jer definitrivno nije bezbedno da gutaš rivotril kao pez bombone.

Garantovano nisi neko duže vreme bio na neku kontrolu jer bi ti lekar do sad već promenio terapiju ako ti ta ne deluje adekvatno i ima ozbiljna neželjena dejstva kao što su suicidne misli.
Lekari …..

Treba da ga lažem, po tebi? Navučen je i u očajnoj sitiaciji. Možda ga jedino izvuče agresivno skidanje...

Ako naglo prestanete da uzimate lek RIVOTRIL®​

Ne prekidajte uzimanje leka pre konsultacije sa lekarom.

U slučaju naglog prestanka uzimanja leka može doći do ponovnog nastanka konvulzija kao i simptoma nagle obustave terapije (vidi poglavlje 4: Moguća neželjena dejstva).

Zato terapiju lekom RIVOTRIL® ne treba prekidati naglo, već postepeno snižavati dozu.

http://lekovi.org/c41cec55/lek/rivotril_.htm

Korisrim duze vreme rivotril cak i do 10 kom dnevno od 2 mg....ljudi sta da radim...uzimam povremeno i Liriku uz njega...vise ni nespavam.kao pre podigla mi se tolerancija haos sad
vec imam problem i sa nabavljanjem.leka...imam crne misli nekad da presudim sam sebi...pomozite ako nekako neki savet ili mozete...nwk

Tebi treba strucna pomoc ne forumska. Ako zelis zivjeti prijavi se na psihu i ostaviti ce te 100%

Naravno da je skidanje ravno onom sa heroina...
Jeste.Skidala sam se .Sama i agresivno.
Samo rešila-Skidam se i to je to .

Korisrim duze vreme rivotril cak i do 10 kom dnevno od 2 mg....ljudi sta da radim...uzimam povremeno i Liriku uz njega...
Previše , rekla bih -nenormalna doza.
Jedino pametno za tebe je da se javiš stručnom licu , ne možeš ovako
Naći pomoć....+Lirika se ne pije POVREMENO.

Ti si psihicki potonuo.Idi kod doktora.Treba ti strucna pomoc a ne nasi saveti.Nedizi ruku na sebe

Mogu ti samo reci.....‚‚spoznaj sebe i drzi meru‚‚ :heart:

Back