GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.563
досадни сте ко стенице.
Dosadni su ko hemoroidi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
досадни сте ко стенице.
Zamisli da se zagrebačka filharmonija uspoređuje sa beogradskom. Da ziher. Uspoređuje se sa bečkom.Istina, u novinama rijetko vidim usporedbu sa Srbijom, većinom je to sa srednjoeuropskim državama EU.
nije istina!absolutno je prirodno da se usporedjuejmo sa komšijama,našim prirodnim neprijateljem.kao ća se njemci i vrancuzi usporedjuju.absolutno normalno.mi jesmo balkan,tu nam je misto,ma koliko mi glumatali mittelevropsku finoću...Pa gledaj, Hrvati se ne uspoređuju sa Srbima, već sa ljudima sa boljima od seve.
Vi ste za austrijance i nemce smece na njihovim djonovima, kao i ustalom svi sloveni.....Zamisli da se zagrebačka filharmonija uspoređuje sa beogradskom. Da ziher. Uspoređuje se sa bečkom.
Dobro, filharmonija im nije loša, ali općenito stanje društva i države je druga priča.Zamisli da se zagrebačka filharmonija uspoređuje sa beogradskom. Da ziher. Uspoređuje se sa bečkom.
evo nam i brozeka.krstarica će noćas past...
nije istina!absolutno je prirodno da se usporedjuejmo sa komšijama,našim prirodnim neprijateljem.kao ća se njemci i vrancuzi usporedjuju.absolutno normalno.mi jesmo balkan,tu nam je misto,ma koliko mi glumatali mittelevropsku finoću...
To je tvoj dojam. To nije tako u stvarnosti.Видим како није тема, не може се дише од вас на нашим форумима и јућуб каналима, досадни сте ко стенице.
И после као СРБИЈЕ НИЈЕ ТЕМА?! ахахахахах
Питам се само следеће:
ДА ЛИ СТЕ ВИШЕ СМЕШНИ ИЛИ ГЛУПИ?!
Јер, није лепо смејати се глупоме!
....
За ово си у праву
"...U čemu se Hrvati mogu uopće uspoređivati sa Srbijom?..."
НИУЧЕМУ РЕЋИ ЋУ ТИ ЈА!
НАША КЛАСА СУ ДРЖАВОТВОРНИ НАРОДИ ЕВРОПЕ А НЕ НАТО И ХИТЛЕРОВСКА ПЕШАДИЈА!
obozavam ovaj način zajebavanja...Где је ваш рвацки ДНК пројекат? Што кријете ДНК податке?
Јер се лепо види да је пола вас од Срба, а друга половина Власи и Морлаци!
Uopće ne tvrdim da je loša, samo kažem kada kolege glazbenici iz filharmonije broje gostovanja ili pišu završno godišnje izvješće o nastupima, plaćama, troškovima ne gledaju ili spominju srbiju. Pišu o beču.Dobro, filharmonija im nije loša, ali općenito stanje društva i države je druga priča.
jebla vas filharmonija.pa koliko prosječnih rvata i srbadije ide u te elitne pufove.niste ozbiljni...Dobro, filharmonija im nije loša, ali općenito stanje društva i države je druga priča.
obozavam ovaj način zajebavanja...
To je tvoj dojam. To nije tako u stvarnosti.....
Nema potrebe da se ljutiš, pišem kako je.
Ja se zabavljam. Kakve to veze ima sa temom? Bezveze.А шта ти радиш овде? ебеш але?
Ima li nekog Herkula (moderatora) da ocisti Augijevu stalu (forum) od smeca i prljavstine (ustaskih botova)?
Ja se zabavljam. Kakve to veze ima sa temom? Bezveze.
Ne ozbiljan si, da ne kažem priglup. Skoncentriraj se na temu.jebla vas filharmonija.pa koliko prosječnih rvata i srbadije ide u te elitne pufove.niste ozbiljni...
Ne momak, ja sam nebitan razumiješ. Ja sam psihopati, budala, moji motivi su bolesni, ja sam iskomplekiran Srbijom, ja sam konvertit pa imam podsvjesnu takvu potrebu. Dakle, štogod. Kada smo to apsolvirali, iz toga ne proizlazi da se hrvati uspoređuju sa Srbima. Jel razumiješ sad?Па наравно, овде је екипа, тамо у ЦРО је досадно!
MIR.Obnevidela ti keva nakon orgazma sa mnom ....![]()