Rivalstvo Srbije i Hrvatske kao usud 21. veka na balkanskom prostoru

evo nam i brozeka.krstarica će noćas past...;)
Pa gledaj, Hrvati se ne uspoređuju sa Srbima, već sa ljudima sa boljima od seve.
nije istina!absolutno je prirodno da se usporedjuejmo sa komšijama,našim prirodnim neprijateljem.kao ća se njemci i vrancuzi usporedjuju.absolutno normalno.mi jesmo balkan,tu nam je misto,ma koliko mi glumatali mittelevropsku finoću...

evo nam i brozeka.krstarica će noćas past...;)

nije istina!absolutno je prirodno da se usporedjuejmo sa komšijama,našim prirodnim neprijateljem.kao ća se njemci i vrancuzi usporedjuju.absolutno normalno.mi jesmo balkan,tu nam je misto,ma koliko mi glumatali mittelevropsku finoću...

Где је ваш рвацки ДНК пројекат? Што кријете ДНК податке?
Јер се лепо види да је пола вас од Срба, а друга половина Власи и Морлаци!

Видим како није тема, не може се дише од вас на нашим форумима и јућуб каналима, досадни сте ко стенице.
И после као СРБИЈЕ НИЈЕ ТЕМА?! ахахахахах
Питам се само следеће:
ДА ЛИ СТЕ ВИШЕ СМЕШНИ ИЛИ ГЛУПИ?!
Јер, није лепо смејати се глупоме!
....
За ово си у праву
"...U čemu se Hrvati mogu uopće uspoređivati sa Srbijom?..."
НИУЧЕМУ РЕЋИ ЋУ ТИ ЈА!
НАША КЛАСА СУ ДРЖАВОТВОРНИ НАРОДИ ЕВРОПЕ А НЕ НАТО И ХИТЛЕРОВСКА ПЕШАДИЈА!
To je tvoj dojam. To nije tako u stvarnosti.

Otiđi na hrvatski forum, otvori politiku i izbroji teme o Srbiji na prvoj stranici. Zatim odi na povijest i ponovi postupak.
To isto napravi na krstarica, samo izbroji teme o hrvatskoj pa se javi sa rezultatima.

Poslije možeš provjeriti i posjetu hrvatskim web stranicama u Srbiji i srpskim web stranicama u hrvatskoj. I opet ćeš vidjeti da srbi više gledaju na zapad nego hrvati na istok.

Nema potrebe da se ljutiš, pišem kako je.

Па наравно, овде је екипа, тамо у ЦРО је досадно!
Ne momak, ja sam nebitan razumiješ. Ja sam psihopati, budala, moji motivi su bolesni, ja sam iskomplekiran Srbijom, ja sam konvertit pa imam podsvjesnu takvu potrebu. Dakle, štogod. Kada smo to apsolvirali, iz toga ne proizlazi da se hrvati uspoređuju sa Srbima. Jel razumiješ sad?

Добијаћемо их у баскету и то је то са наше стране...

Један професор, генијалан лик иначе... Описа Хрвате као Србе који знају шта хоће... и то је то.

Последњих 100 година они играју паметно а ми гусламо о јунаштву...

Back