white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На спортском терену и у рингу, да. Овако, не.Da li ste tokom života imali nekog rivala ili neprijatelja?
Imao sam "predatore"Da li ste tokom života imali nekog rivala ili neprijatelja?
Ne da se sećam.Da li ste tokom života imali nekog rivala ili neprijatelja?
Da li ste tokom života imali nekog rivala ili neprijatelja?
Имам. Никако са савладам оно лоше у себи,али борим се.Da li ste tokom života imali nekog rivala ili neprijatelja?
auNe da se sećam.
Išla sam na neka takmičenja iz jezika, ali sad da sam te ljude doživljavala kao rivale, neprijatelje ili stranu protov koje se borim... ne, prosto je pobedio bolji u datom trenutku.
Ovako... u ovom realnom životu... najčešće samu sebe tretiram kao rivala i neprijatelja kog treba prevazići.
Šta će mi veći i bolji?
Dopao mi se film od sinoć, "Revolver"... pa sam gledala i reprizu danas.
Čak sam bila zaljubljena u jednog momka, pa me je pronašla devojka koja je takođe u njega bila zaljubljena, i negde za vreme časa sa kog sam pobegla, tako... to je tad bilo normalno, pobegneš sa časa da popiješ kafu... sam shvatila da je mnogo bolje bilo da nisam, jer je ta devojka u praznom kafiću sa mnom konačno plakala, grlila me i molila da ne obraćam pažnju na tog momka. A inače je došla sa idejom da me bije, da mi kaže par opasnih reči...
Ok, bre, ok...
![]()
Pa @Samsonight je u stvari Joline...au
koja je ta devojka opasnica
dosla da bije pa pocela da moli i pizdi