ritual reshavanja problema

Ozb, ja ne smatram da je problem ako je neko izvuko meso iz zamrzivača i stavio van frižidera da se razledi. Tu mi recimo napravljen problem, kao što si van frižidera, smrdi. U jbga, a ono čista šnicla... I tako, ili ljubomorice ove kad je neko kao zapostavljen, tipa dođe treće lice i ti se zamaješ s trećim licem. I te gluposti, meni to nisu problemi... Mrzim ljude koji prave problem oko sitnica... A vi?

Meni je jedino problem ako mi neko uzme laptop bez pitanja, ako mi zasedne za laptop. U to mi je problemčina. I to je sve. Naravno kad mi isključe bojler i to... Ja ga nisam džabe uključila. Jbmlg, meni to kupanje mnogo bitno. Laptop mi je poso. I to ne bi trebalo da se sabotira. Ostalo, vozi Miško.

Nema apsolutno niceg loseg u zeljenju biti voljen. Zasto da se stidimo onoga sto je najlepse u nama?
Tako da, nemam nikakav problem da mi to ostane...Samo bez krivice.
Eh, nemojte odmah paniciti molim vas, jer se i ja tresem...
Mirce, ne znam zasto si iskompleksirana. Zasto radis sve ovo. Ja bih se povukla sa scene dobrovoljno
Ali trebam narodu. Svetu celom
Samo mi to izbacite. NE MOGU DA POVERUJEM DA TAKVE TEHNIKE POSTOJE, TAKVE VAKCINE I STA VEC...

I dalje ne mogu da verujem...Ne mogu da verujem...Boze. I i dalje ne verujem u taj hokus-pokus.
Plasim se...
Svakome treba ljubav. Molim vas nemojte da me ubijete, ili ubijte onog ko hoce. Imate moju dozvolu. Ako moram da biram izmedju moje smrti i tudje smrti, ne bih svoju odabrala. Hvala Da ima ikakvog drugog resenja..

Back