Ritalin, Memorin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bg8333

Ističe se
Poruka
2.383
Zanima me sledece, pod velikim sam stresom oko fakulteta. Ne mogu da stignem da sve zapamtim. Cuo sam da je Ritalin veoma popularan medju zapadnim studentima i da uz pomoc njega postizu izvandredne rezultate. Znam da je to lek za lecenje ADHD koji se obicno daje osobana sa ovim poremecajem. Ali su zato zdravi studenti probali Ritalin i dosli do zakljucka da enormno povecava memoriju i uspeh na fakultetu. Zeleo bi da mi neko strucno objasni u cemu je tu tajna, sta zapravo Ritalin radi na nivou tela da tako povecava memoriju. Na zalost Ritalin je nemoguce nabaviti kod nas bar ne legalno, ali me i dalje zanima u cemu je tajna.

Drugo pi pitao o Memorinu koji moze da se nabavi. http://www.add-adhd-help-center.com/memorin_formula_highlights.htm
Ovo je sajt o njemu. Da li ga je neko koristio i da li pomaze. Zeleo bi da neko strucan ako moze podleda sastav na sajtu i da svoje misljenje bar teoretsko da li takav sastav moze da bude od neke koristi u procesu pamcenja.

Hvala

Tema se ponavlja, nijedan preparat nece spremiti ispit umesto tebe.
Imas nas domaci acutil fosforo bas za povecanje koncentracije, godinama na trzistu, u svakoj apoteci, bezbedan ako je bas tolika frka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back