Rita ORA mega provocira ili je mega neznalica? Albanska pevačica novom izjavom o Kosovu za američke medije šokirala sve!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.044
Albanska pevačica Rita Ora opet "briljira" svojim (ne)poznavanjem istorije i geopolitičkih prilika na Balkanu.

Rita Ora
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Kontroverzna pevačica albanskog porekla je gostovala u američkom podkastu "Dear Media", a delovi su osvanuli na TikToku i Rita Ora se nije baš proslavila.

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana... - rekla je pevačica i šokirala izjavom.

(Kurir.rs/T.J.)

Albanska pevačica Rita Ora opet "briljira" svojim (ne)poznavanjem istorije i geopolitičkih prilika na Balkanu.

Rita Ora

Kontroverzna pevačica albanskog porekla je gostovala u američkom podkastu "Dear Media", a delovi su osvanuli na TikToku i Rita Ora se nije baš proslavila.

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana... - rekla je pevačica i šokirala izjavom.

(Kurir.rs/T.J.)
A izvod iz matične knjige rođenih do skora je morala da vadi u Vranju ili Nišu. Ona je državljanka Srbije jedino ako se tog državljanstva nije odrekla.

O toj kvazipevačici dovoljno govori nadimak iz Londona.
Rita Whora.
Sve je jasno.
A to šta ona zna a šta nezna nije bitno...plaćena je dobro za svoja lupetanja.
Jeste, ali koga briga šta misli neka pevačica.
Ove naše ne bi znale na geografskoj karti da nađu ni Šumadiju.

Jeste, ali koga briga šta misli neka pevačica.
Ove naše ne bi znale na geografskoj karti da nađu ni Šumadiju.
Nije bitna pevačica.
Još manje zna li nešto.
Ovde se radi o AGENDI promocije takozvane države i FALSIFIKVANJU istorijskih činjenica.
A ona im je samo pion kao trenutno poznata medijska ličnost.
Pa iebena EU traži od Taylor Swift da lobira da mladi IZAĐU NA IZBORE za Europarlament...
Naravno da je plačaju...a niti on zna šta je EU niti je svrbi klića...

Nije bitna pevačica.
Još manje zna li nešto.
Ovde se radi o AGENDI promocije takozvane države i FALSIFIKVANJU istorijskih činjenica.
A ona im je samo pion kao trenutno poznata medijska ličnost.
Pa iebena EU traži od Taylor Swift da lobira da mladi IZAĐU NA IZBORE za Europarlament...
Naravno da je plačaju...a niti on zna šta je EU niti je svrbi klića...
Sve je to jasno. Svi se oni prodaju za agendu, reklamu ili korist.
Kao ovaj naš košarkaš o kome čim napišem nešto kažu da ga mrzim.
Reklamira energetska pića, kladionice, naprednu stranku.

Rita Ora

(Kurir.rs/T.J.)
pa takvo ponasanje je uslov da ima podrsku glavnih svetskih medija.

Back