- Poruka
- 129.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
provalio sam da ne znam da li sam ikad koristio vise od dve , eventualno tri ringle u isto vreme.
zasto onda prave sporete sa 4?
ja se ozbiljno mislim da se prebacim na ugradne ringle one mini, sa dve ringle..
da li nekad koristite sve cetiri ringle u isto vreme?
Ма углавном се ова највећа рингла ретко употребљава. Те две средње су стандардне за шерпе од 2 L рецимо. На њима се највише кува.Opsta upotreba. Mislis da stoje neke serpe na njima ovako dok ne operem.![]()
"Ћале јеси искључио осигурач ?"
Немаш утикач? Директно ти је везано у зид?
Kod mene je sporet prikljucen na tofaznu.Jedna za rernu,druga za dve ringle,a treca za preostale dve.Ne bi preporucio nekome ko ima monofazni prikljucak da koristi duze,recimo ekspres rimglu i rernu u isto vreme.
Ne.provalio sam da ne znam da li sam ikad koristio vise od dve , eventualno tri ringle u isto vreme.
ja se ozbiljno mislim da se prebacim na ugradne ringle one mini, sa dve ringle..
Da sve 4. kada je neki svecani rucak sa vise osoba, radi brzine pripremeprovalio sam da ne znam da li sam ikad koristio vise od dve , eventualno tri ringle u isto vreme.
Četiri nikad, jer imam kombinaciju 3 na plin/1 na struju, ali tri koristim. Recimo, na najvećoj kuvam krompir za pire, na srednjoj dinstam neko meso, a na najmanjoj lagano vri supa. Ili na srednjoj kuvam gulaš, na velikoj barim testeninu, na maloj kuvam sultijaš... Tih kombinacija sam se sad setila, ali da, koristim tri.provalio sam da ne znam da li sam ikad koristio vise od dve , eventualno tri ringle u isto vreme.
Pa poenta i jeste da skuvaš više stvari odjednom. Bar meni.И ја користим више, или нешто у рерни а нешто на рингли. Не разумем чему се чуде...
Kuvam na plin.u bre ljudi..a stabilizacija, stednja..stezanje kaisa .. nista?
samo siroko ... na 4 ringle se trosi struja![]()
Pa baš lepo mišljenje imaš o meni u kuhinji...