slabo jedem slatko
mogla bih lagano bez
- - - - - - - - - -
volim sveže voće
mogla bih lagano bez
- - - - - - - - - -
volim sveže voće

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav sam vodila dok nisam rodila decuda li se uvek pre sexa istuširate, raskomotite, pustite muziku, polegnete sitnu ili krupnu đecu(ako ih imate), odložite sudove u makinu, veš rasprostete ili stavite u makinu,šta god....palite neke šmrljave ili in lampe po uglovima sobe? ili može i ona varijanta-žurim, ne skidam se, samo smaknem gaćone, auto, soba, hol, toalet?
da li vaše sexanje ima veze sa ritualima ili ne? to bi bilo pitanje, kakvi god to blesavi rituali bili..
u startu da zanemarim one duhovite persone koje će se gooziti i pisati nešto tipa:,, obiđem tri puta oko stočića i povučem odžačara za levo jajce i tako to.."
možemo i da napravimo presek stanja, tipa: krešem se ovako, a ljubav vodim ovako..
opravdanje zašto je ova tema postavljena na ovom pdf-u je, zato što može da postavi i tema o kuvanju (a, nije na pdf kulinrastvo ili kako već..) i teme o odnosima sa porodičnim pitanjima, odnosi sa partnerom, svekrvom, decom...(a, nije na df-u porodica) i npr teme odeća, obuća, a nije na pdf-u moda...itd..
![]()
da li se uvek pre sexa istuširate, raskomotite, pustite muziku, polegnete sitnu ili krupnu đecu(ako ih imate), odložite sudove u makinu, veš rasprostete ili stavite u makinu,šta god....palite neke šmrljave ili in lampe po uglovima sobe? ili može i ona varijanta-žurim, ne skidam se, samo smaknem gaćone, auto, soba, hol, toalet?
da li vaše sexanje ima veze sa ritualima ili ne? to bi bilo pitanje, kakvi god to blesavi rituali bili..
u startu da zanemarim one duhovite persone koje će se gooziti i pisati nešto tipa:,, obiđem tri puta oko stočića i povučem odžačara za levo jajce i tako to.."
možemo i da napravimo presek stanja, tipa: krešem se ovako, a ljubav vodim ovako..
opravdanje zašto je ova tema postavljena na ovom pdf-u je, zato što može da postavi i tema o kuvanju (a, nije na pdf kulinrastvo ili kako već..) i teme o odnosima sa porodičnim pitanjima, odnosi sa partnerom, svekrvom, decom...(a, nije na df-u porodica) i npr teme odeća, obuća, a nije na pdf-u moda...itd..
![]()
Ovom mom je očito ritual Kesić. A ja... čekam i kuckam ovde
Da prošetam golišava ispred TV-a?![]()
Ovom mom je očito ritual Kesić. A ja... čekam i kuckam ovde
Jeste. praktičnost dolazi do izražaja s"godinama !Ljubav sam vodila dok nisam rodila decu
sad se jednostavno kresem bez uvoda i rituala jer mi je seksi performans ritual sam za sebe
- - - - - - - - - -
Nije smesno nego istinito
Na kom kanalu će to da bude!Ovom mom je očito ritual Kesić. A ja... čekam i kuckam ovde