Rimmel

nsdd123

Ističe se
Poruka
2.527
Rimmel nismo do sad spominjali, pa moze nekom da pomogne. :)
Koristite li sta? Cene su im dosta pristupacne, msm da su jedna od jeftinijih drugstore marki, moze se naci svasta lepo.
Senke nikako! Probala sam sve, zadnji quatro koji su izbacili prosle god. msm ne valja nista, rasipa se, pigmentacija ocajna a aplikator odmah u kantu.
Rumenila trobojna se isto rasipaju, ali nisu losa za tu cenu.
Zato na ruzeve obratite paznju!! Ne da su dobri nego ne znam, a dzabe cena.
Dobar deo nijansi nije shimmerast sto najvise volim. Mozda su za nekog malo suvlji, ali labelo resava stvar.
Lakovi divnih nijansi ali se prebrzo zgusnu.

Ja volim Rimmel.
Karmini su stvarno super. I oni u ljubicastom pakovanju, a narocito oni kao long lasting u crnom.
To trobojno rumenilo sad koristim, rasipa se i pakovanje izgleda jeftino, ali je ok.

Hvala, Trojanka, pogledala sam Asiu i deluje mi malo tamnije, ali uzecu je, jako mi se dopada ruz, ne bih ga ni skontala da mi nisi rekla.:)
Za one koje vole krem roze nijanse, pink blush najlepsa ikada! super se dozira, pa se moze pojacati za noc ko voli upecatljivije usne, stvarno je divan ruz.

Dva puta sam kupila Rimmel 60 seconds lak za nokte zaljubljena u nijanse kakve ni blizu druge marke nisu imale. medjutim, vec posle drugog mazanja se zgusne :confused:
Imala sam trobojno rumenilo, aplikator ne valja, koristila sam posebnu cetku za nanosenje, nije bilo lose ali, kao sto su vec rekle i druge forumasice preme, trosno je. Na licu nije nista posebno, onako, okej je.
Na poklon sam jednom dobila i vodoopotnu maskaru, valjda Sexy Curls, tako nesto, cetkica je obecavala, nije ispalo lose, ali opet je ne bih kupila ponovo nikad, ni za duplo nizu cenu.

Sjajevi su im fini, moja drugarica ih hvali (ona koristi one sa aolikatorom), ja sam probala one u tubi i dopali su mi se.

Sve u svemu, marka me iz mog dosadasnjeg iskustva odavno vise ne privlaci i vise ne gledam sta imaju ponudi.

P. S. E da, koleginica preporucuje jedan njihov puder sa svetlucavim cesticama (koje se zapravo ne vide, ali daju jako lep izgled licu), onaj sa roze kapicom :) Probala sam tester na ruzi, deluje lagano i prijatno. Njega bih i sama probala, javicu utiske ako se odlucim.

Da, taj puder je stvarno super... Neces se pokajati ako kupis.

Nsdd123, izgleda da imamo isti ukus za karmine...Pink blush stavljam svaki dan od kad sam ga kupila...
Promenili su sastav long lasting karmina, vidim po ovom jednom iz stare kolekcije. Ovi novi su suvi, stari su bili savrseni...Ne znam sto su menjali na gore....

Ja sam samo gledala, ali imam skoro slicne boje pa nisam kupovala.
Ovo sam slikala jos dok smo spominjali Pink Blush, Asiu i Vintage Pink...Pa aj da postavim.
Vinage Pink u ljubicastom pakivanju, Asia- skroz crno i Pink Blush- crno- srebrno

Ups, prevelike su slike:confused:

Poslednja izmena:
Sto se meni nesto vintage pink ucinio svetlijim na recenzijama, ovde mi se svidja skroz:klap: ali i dalje nikako da ga nadjem:(
Mada pobednik, najmirniji ruz je definitivno Airy fairy.

Ovaj u sredini- Asia je na ruci prvi odozdo. Evo jos jedna slicica, mozda je na ovoj bolje svetlo. Iznad njega je kao pokusaj slova A:lol:
I meni je bas svidja, svakodnevna varijanta

Kako nisam zapazila taj Airy Fairy? Bas mi lepo izgleda na slici...

Videla i probala samo malo testere na ruci, ne deluju lose, nisu jaki. Opisala bi ih kao nezne, a efektne.

A jel' se secas mozda cene? Odokativno?

Trojanka, hvala puno na ovom swatchu, kakav je diivan:sad2:
Airy Fairy je ruz za koji znas da ne mozes pogresiti s njim. Ima zlatkaste cestice u sebi, izgledaju divno, skroz diskretno. Trosim ko zna koji vec.... a nikad da se potrosi! Mozda je malo suvlji u odnosu na ostale ruzeve, ali ne toliko suv cak i bez labela.

Back