Rimjob

Kad lizanje anusa pođe po zlu​

Laptanje čmara. Dubinsko ronjenje. Ljubljenje čokoladne morske zvezde.
kapetane moras da budes u toku. Danas veza propada ako se intima ne produbljuje. To je zarad dobrog odnosa. Zamisli posle 30-40 god braka, nju steglo u grlu, oko srca seta i kad je pitas: bili smo strastveni ti i ja zar ne? a ona ce: p barem si mi opravio cipeliceeee
aha, dakle dosadi jesti sve ono sto se jede 40 godina, a nema toga sta nisi probao i otprilike izdefinisao sta sigurno volis a sta ne i onda cemo eto zarad promene i osvezenja krenuti sa jedenjem pasa recimo?

ljubav se osvezava, i odrzava. pa sta sad prodje tolko godina braka i oni ce eto da se rqazvedu jer bi opet da bude ko kad imase 20?

samo ti nju ljubi strastveno i miluj i sve je ok... uvedes neke novosti ok, malo ovo il ono , promenis i mjesto, uneses novina
ali bas toliko da ces laptati po cmaru ???

E jbg sad. P nije to tako. Nego je tu produbljivanje intime. P sta ti mislis? Da ces samo sa hebacu te i milovacu te dbe tri poze da prodjes? Nema saje. Kad tad ces morati da se otvoris za nesto intimnije ili ode. I ako ne ode, ode Ona u sebi. Tu je a nije prisutna.

Ma zene su bre perveznije od nas. P mi smo ti bas ko ti psi, dodse ne svi. Znacinda umocis i svrsis. A one traze duboku intimu. P sta mislis sta je to? Da ti se poverava kako je imala omiljenu lutku u detinjstvu? A bre nemoj da si naivan.

E jbg sad. P nije to tako. Nego je tu produbljivanje intime. P sta ti mislis? Da ces samo sa hebacu te i milovacu te dbe tri poze da prodjes? Nema saje. Kad tad ces morati da se otvoris za nesto intimnije ili ode. I ako ne ode, ode Ona u sebi. Tu je a nije prisutna.
ni jedna otisla nije

i nije to tako milovacu te i tri poze...

lizi krofnu to razumem

ali laptanje supendare?

pa i to ce ti dosadi... kad produbis laptanjem njenu zutaru sta ces posle?

obesices se o konopce jer si sve isprobao?

ili ces nadjes drugu pa ajmo ispocetka...

ni jedna otisla nije

i nije to tako milovacu te i tri poze...

lizi krofnu to razumem

ali laptanje supendare?

pa i to ce ti dosadi... kad produbis laptanjem njenu zutaru sta ces posle?

obesices se o konopce jer si sve isprobao?

ili ces nadjes drugu pa ajmo ispocetka...
Pa nije stvar istraziti sve, nego ono sto je medju vama sve.
Vidi. Otlud ti znas da li on mozda to potajno zeli ali ne sme da ti kaze da je ne osudis? Zna ako ti spomene ti ces da planes: Sta? Sapundarubda ti prndaru? Ej bre covece, ne moze tako. Intima.
Ma ti mene zahebavas

Pa nije stvar istraziti sve, nego ono sto je medju vama sve.
Vidi. Otlud ti znas da li on mozda to potajno zeli ali ne sme da ti kaze da je ne osudis? Zna ako ti spomene ti ces da planes: Sta? Sapundarubda ti prndaru? Ej bre covece, ne moze tako. Intima.
Ma ti mene zahebavas
lapcanje po zutari.

oboje imamo isto misljenje.

i one prethodne.

Back