Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha, dakle dosadi jesti sve ono sto se jede 40 godina, a nema toga sta nisi probao i otprilike izdefinisao sta sigurno volis a sta ne i onda cemo eto zarad promene i osvezenja krenuti sa jedenjem pasa recimo?kapetane moras da budes u toku. Danas veza propada ako se intima ne produbljuje. To je zarad dobrog odnosa. Zamisli posle 30-40 god braka, nju steglo u grlu, oko srca seta i kad je pitas: bili smo strastveni ti i ja zar ne? a ona ce: p barem si mi opravio cipeliceeee
ni jedna otisla nijeE jbg sad. P nije to tako. Nego je tu produbljivanje intime. P sta ti mislis? Da ces samo sa hebacu te i milovacu te dbe tri poze da prodjes? Nema saje. Kad tad ces morati da se otvoris za nesto intimnije ili ode. I ako ne ode, ode Ona u sebi. Tu je a nije prisutna.
Pa nije stvar istraziti sve, nego ono sto je medju vama sve.ni jedna otisla nije
i nije to tako milovacu te i tri poze...
lizi krofnu to razumem
ali laptanje supendare?
pa i to ce ti dosadi... kad produbis laptanjem njenu zutaru sta ces posle?
obesices se o konopce jer si sve isprobao?
ili ces nadjes drugu pa ajmo ispocetka...
lapcanje po zutari.Pa nije stvar istraziti sve, nego ono sto je medju vama sve.
Vidi. Otlud ti znas da li on mozda to potajno zeli ali ne sme da ti kaze da je ne osudis? Zna ako ti spomene ti ces da planes: Sta? Sapundarubda ti prndaru? Ej bre covece, ne moze tako. Intima.
Ma ti mene zahebavas
Znas kako. Ako tako pricas pred njom onda ok. Ne, necu da zalazim, ne tice me se, nije pristojno, pricam uopstenolapcanje po zutari.
oboje imamo isto misljenje.
i one prethodne.
ma neZeza on mene.
sada dal pricam pred njom?Znas kako. Ako tako pricas pred njom onda ok. Ne, necu da zalazim, ne tice me se, nije pristojno, pricam uopsteno
Ti mene ne voulis. Izbegavas potpunu intimu samnom. To nije veza.
pa moze i bez toga biti prelijepopa realno,ako se neko ne gadi da zabije stojka voljenoj osobi do krajnika......i istom istrese sadrzaj do jednjaka svoje ljubljene ......cemu onda zgrazavanje nad ovim?![]()
ma.....ko sta voli,jelte....bitno je da oboje uzivaju.pa moze i bez toga biti prelijepo
ali nije to ni priblizno isto