Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.578
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta je to, a mrzi me da guglamDa li ga volite?
To bih radio zenskoj al nijedna nije trazila osim jednejezik u dupe?
to mi je bljakić. Ko voli nek... izvoli![]()
vazno je samo da osoba to zeli da pruzi kao sto bmaxa hoce..jezik u dupe?
Ne sumnjam da je prijatno, jer je nadraživanje i prstićima onako ovlaš takođe prijatno. Međutim, pitanje higijene je ono što me odbija od toga. Tj samo zamišljam da imam mikroskop itdvazno je samo da osoba to zeli da pruzi kao sto bmaxa hoce..
kad nadjes takvu osobu i kad ti to uradi shvatices koliko je prijatno.
Pa da, kad sam pricao o svojim perverzijama, drvlje i kamenje na meneZnaci kad treba da razvlacimo zvaku po tudjoj vezi gde neko nekoga vara ili se ne javlja na insta, onda smo ko vojska. A kad treba malo otvorenosti u krevetu, onda dzada? Hit d roud dzek
Secam se brate, secam. Sve ja pamtim, bez brige. Ja sam ti ko server.Pa da, kad sam pricao o svojim perverzijama, drvlje i kamenje na mene![]()
vec te zamisljam kako kreces na dejt sa mikroskopom u torbiNe sumnjam da je prijatno, jer je nadraživanje i prstićima onako ovlaš takođe prijatno. Međutim, pitanje higijene je ono što me odbija od toga. Tj samo zamišljam da imam mikroskop itd![]()
Hmmm...higijena je relativna stvar.Ne sumnjam da je prijatno, jer je nadraživanje i prstićima onako ovlaš takođe prijatno. Međutim, pitanje higijene je ono što me odbija od toga. Tj samo zamišljam da imam mikroskop itd![]()
Lebteebo!jezik u dupe?
Umesto dildavec te zamisljam kako kreces na dejt sa mikroskopom u torbi![]()
pa šta vredi penthaus ako moraš da ližeš to... ;(A da li bi ambijent promenio misljenja?