- Poruka
- 7.475
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=31&nav_category=78&nav_id=772095
Европејци да ли сте и даље за ЕУ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.
Vidis da tamo ljudi imaju dovoljnu svest da se bune kada im nesto ne stima.
To sto se Italijani bune a mi ne, ne znaci da mi zivimo bolje od Italinana. Tako nesto mozete da pomislite samo vi koji se ponasate kao da vam je uradjena frontalna lobotomija. Italijanski standard je u odnosu na nas svemirski.
Nego to samo znaci da smo mi ovce koje sve cute i trpe.
Eventualno se ventil pusta po forumima, komentarima ispod clanaka onlajn novina, i na utakmicama.
Cudna je ta Evropa. Nas koji smo njen deo ne primaju i zaebavaju, a pustaju horde emigranata. I evo sta im se desava.
Супер је она фора као случајно потопе чамац крцат шугавим уљезима.
Nije nama uradjena frontalna lobotomija vec najobicnija kastracija, bez anestezije.
Ja bih pre rekao kastracija u kombinaciji sa lobotomijom.
Yebeno.
Pustaju i nas kao emigrante. Milioni Srba su emigranti u Evropi. Neki drmaju po cernu i neurohirurgiji, neki ciste klozete. Dakle ima nas raznih.
Ne pustaju drzavu Srbiju, sto je sasvim logicno, jer Srbija 31.10.2013. nema apsolutno nikakve veze ne sa Evropom, nego sa pojmom drzave.
То им и јесте у интересу, да ово не буде држава. Територијално распарчавање, мажњавање ресурса и промена свести је њихов циљ. Коме је то циљ? Некима тамо, не знаш ни ко су, ни ко их је тамо поставио, ни чиме се тачно баве, ни зашто су тако ружни и болесни у главу.
prvi put kada sam dosla u italiju na trgu ispred duoma u milanu je bio protest. svaki sledeci put sam nailazila na neki protest. meni je to dovoljno.![]()
Da, naravno, mi smi ovde navikli na to.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=31&nav_category=78&nav_id=772095
Naravno.
Vidis da tamo ljudi imaju dovoljnu svest da se bune kada im nesto ne stima.
To sto se Italijani bune a mi ne, ne znaci da mi zivimo bolje od Italinana. Tako nesto mozete da pomislite samo vi koji se ponasate kao da vam je uradjena frontalna lobotomija. Italijanski standard je u odnosu na nas svemirski..
Cudna je ta Evropa. Nas koji smo njen deo ne primaju i zaebavaju, a pustaju horde emigranata. I evo sta im se desava.
Ma jok . U Italiji i u drugim evropskim zemljama stvoren je jedan parazitski sloj lumpen-proleterijata koji mahom ne radi ništa a zahteva od države nekakva "prava" . Levičarske vlasti su im do sada bacale kosku kojom u ih zadovoljavale , a sve je to mahom finansirano državnim dugom . Sad kad je dogorelo do nokata , vlasti su suočene s izborom : ili ta rulja , ili lihvarski bankarski kapital . Pošto je ovaj drugi ipak jači , bagra biva gurnuta u drugi plan pa kobajagi nešto protestuje .
Samo , od toga nema ništa , kao ni u Grčkoj . Mogu oni da traže "prava" , ali se suva drenovina ne cedi .