Rim pod suzavcem, na meti turisti

Naravno.

Vidis da tamo ljudi imaju dovoljnu svest da se bune kada im nesto ne stima.

To sto se Italijani bune a mi ne, ne znaci da mi zivimo bolje od Italinana. Tako nesto mozete da pomislite samo vi koji se ponasate kao da vam je uradjena frontalna lobotomija. Italijanski standard je u odnosu na nas svemirski.

Nego to samo znaci da smo mi ovce koje sve cute i trpe.

Eventualno se ventil pusta po forumima, komentarima ispod clanaka onlajn novina, i na utakmicama.

Naravno.

To sto se Italijani bune a mi ne, ne znaci da mi zivimo bolje od Italinana. Tako nesto mozete da pomislite samo vi koji se ponasate kao da vam je uradjena frontalna lobotomija. Italijanski standard je u odnosu na nas svemirski.

Nego to samo znaci da smo mi ovce koje sve cute i trpe.

Eventualno se ventil pusta po forumima, komentarima ispod clanaka onlajn novina, i na utakmicama.

Nije nama uradjena frontalna lobotomija vec najobicnija kastracija, bez anestezije.

Cudna je ta Evropa. Nas koji smo njen deo ne primaju i zaebavaju, a pustaju horde emigranata. I evo sta im se desava.

Pustaju i nas kao emigrante. Milioni Srba su emigranti u Evropi. Neki drmaju po cernu i neurohirurgiji, neki ciste klozete. Dakle ima nas raznih.

Ne pustaju drzavu Srbiju, sto je sasvim logicno, jer Srbija 31.10.2013. nema apsolutno nikakve veze ne sa Evropom, nego sa pojmom drzave.

Pustaju i nas kao emigrante. Milioni Srba su emigranti u Evropi. Neki drmaju po cernu i neurohirurgiji, neki ciste klozete. Dakle ima nas raznih.

Ne pustaju drzavu Srbiju, sto je sasvim logicno, jer Srbija 31.10.2013. nema apsolutno nikakve veze ne sa Evropom, nego sa pojmom drzave.

То им и јесте у интересу, да ово не буде држава. Територијално распарчавање, мажњавање ресурса и промена свести је њихов циљ. Коме је то циљ? Некима тамо, не знаш ни ко су, ни ко их је тамо поставио, ни чиме се тачно баве, ни зашто су тако ружни и болесни у главу.

То им и јесте у интересу, да ово не буде држава. Територијално распарчавање, мажњавање ресурса и промена свести је њихов циљ. Коме је то циљ? Некима тамо, не знаш ни ко су, ни ко их је тамо поставио, ни чиме се тачно баве, ни зашто су тако ружни и болесни у главу.

Ova drzava je ovakva kakva je 99% zbog dejstva sopstvenih udruga na vlasti. Odnosno, 99% problema ove drzave su izasli samo, jedino i iskljucivo iz kuhinje nasih vlastodrzaca.

Evropa nema puno veze sa tim.

Proglasavanjem stanja u Srbiji za konspiraciju zlih stranih sila koje mrze srpski narod izbegava se kljucna stvar u celoj prici, a to je samokritika. Takodje se stvara osecaj bespomocnosti "najbolji smo al nam ne daju da se iskazemo", a u stvarnosti, situaciju je moguce preokrenuti.

prvi put kada sam dosla u italiju na trgu ispred duoma u milanu je bio protest. svaki sledeci put sam nailazila na neki protest. meni je to dovoljno. :)

To je znak zivog naroda, postojanja pozitivne prgavosti, kritickog duga i zabrinutosti za sopstvenu buducnost.

Italijani strajkuju i protestuju kad im podignu poreze, cenu grejanja, cenu gradskog prevoza, kad se otkrije da je neki politicar korumpiraniji nego sto mentalitet juznjaka dozvoljava, kad smanje deciji dodatak ili povecaju doprinose.

Srbi nikad i ne strajkuju, iako nam je po svemu oko 10 puta gore nego Italijanima.

Ako se ikad zbog necega pobunimo, to je po pravilu zbog najvecih mogucih gluposti, kao sto su "uvrede" Celzi Hendler ili gej parada.

Poslednja izmena:
Naravno.

To sto se Italijani bune a mi ne, ne znaci da mi zivimo bolje od Italinana. Tako nesto mozete da pomislite samo vi koji se ponasate kao da vam je uradjena frontalna lobotomija. Italijanski standard je u odnosu na nas svemirski..

Ma jok . U Italiji i u drugim evropskim zemljama stvoren je jedan parazitski sloj lumpen-proleterijata koji mahom ne radi ništa a zahteva od države nekakva "prava" . Levičarske vlasti su im do sada bacale kosku kojom u ih zadovoljavale , a sve je to mahom finansirano državnim dugom . Sad kad je dogorelo do nokata , vlasti su suočene s izborom : ili ta rulja , ili lihvarski bankarski kapital . Pošto je ovaj drugi ipak jači , bagra biva gurnuta u drugi plan pa kobajagi nešto protestuje .

Samo , od toga nema ništa , kao ni u Grčkoj . Mogu oni da traže "prava" , ali se suva drenovina ne cedi .

Ma jok . U Italiji i u drugim evropskim zemljama stvoren je jedan parazitski sloj lumpen-proleterijata koji mahom ne radi ništa a zahteva od države nekakva "prava" . Levičarske vlasti su im do sada bacale kosku kojom u ih zadovoljavale , a sve je to mahom finansirano državnim dugom . Sad kad je dogorelo do nokata , vlasti su suočene s izborom : ili ta rulja , ili lihvarski bankarski kapital . Pošto je ovaj drugi ipak jači , bagra biva gurnuta u drugi plan pa kobajagi nešto protestuje .

Samo , od toga nema ništa , kao ni u Grčkoj . Mogu oni da traže "prava" , ali se suva drenovina ne cedi .

E ali nisi nista dok ne spomenes da imigranti siluju plavuse i da pederu ebu djecu.

Back