j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Ja sam jednog leta u nekoj radnji kod Spanskih stepenica lepe stvarcice kupila za male pare,al bio je pocetak avgusta i vreme rasprodaja.
Paste i pizze su mi tamo uvek lepe,al definitivno im je sladoled nesto sto sam ja zapamtila...za dva eura smo dobili kornet sa brdom sladoleda i svo cetvoro smo se posteno zasladili...obozavam italijanske sladolede
Sto se tice razlike u ceni kad stojis i sedis,to se nama desilo letos u Barceloni...kad sedis u basti jedna cena(visa) a kad sedis unutar restorana druga (niza)
Da male debele konobarice naplate setnju tamo vamo
- - - - - - - - - -
Najskuplju kafu smo pili na trgu Svetog Marka u Veneciji
doduše,na uvce nam je svirao gudački kvartet,al ipak nas ošišaše
Moj muž kaže da smo ispali neiskusni turisti,al meni nije žao,svaki gutljaj je bio čisto uživanje
Paste i pizze su mi tamo uvek lepe,al definitivno im je sladoled nesto sto sam ja zapamtila...za dva eura smo dobili kornet sa brdom sladoleda i svo cetvoro smo se posteno zasladili...obozavam italijanske sladolede

Sto se tice razlike u ceni kad stojis i sedis,to se nama desilo letos u Barceloni...kad sedis u basti jedna cena(visa) a kad sedis unutar restorana druga (niza)
Da male debele konobarice naplate setnju tamo vamo

- - - - - - - - - -
ja od kada sam popio kapucino u jednom kaficu na nekom ludom malom skveru u Trastervere vise necu piti dok se ne vratim opet u Rim
7.5e je bio ali vredi svaku paru...
Najskuplju kafu smo pili na trgu Svetog Marka u Veneciji
doduše,na uvce nam je svirao gudački kvartet,al ipak nas ošišaše

Moj muž kaže da smo ispali neiskusni turisti,al meni nije žao,svaki gutljaj je bio čisto uživanje