gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zNAči lakat, znači pogled unazad, znači jednom rukom, znači tako
na sitno u ret.
zNAči lakat, znači pogled unazad, znači jednom rukom, znači tako
na sitno u ret.
Vozite u rikverc pomoću:
- sva tri retrovizora
- glavu udesno i gledate unazad
- otvarate prozor ili vrata pa gledate iza auta
i kako vam je lakše?
Ja gledam na sva tri retrovizora.
ti si skoro pa profi
gledam samo dve retrovizora, odvikao se od srednjeg
Ti na srednjem i onako ne vidis nista![]()
nije tacno da nevidi nista na srednjem ,, mozdaga nema ako ima vidi prednji kraj
Taj retrovizor ne mora da bude u sredini, kod nekih kamiona je sa straneU svakom slucaju ne vidi ono sto mu treba.
Najvise praktikujem crnogorski nacin![]()
ja po crnogorskijer nema sanse da ubodem kako treba preko retrovizora,uvijek se bocno priblizim previse ...osim kad vozim drugov BMW ..njega moram na retrovizore pa se koncentrisem debelo
![]()
Obicno gledam pozadi, ali koristim i retrovizor, npr. pre jedno 20-ak dana sam vozio jedno 200 m u rikverc, uzak put, naisao auto u suprotnom smeru, pa sam se spustio nizbrdo do prvog mesta gde mozemo da se mimoidjemo, i mahom sam gledao u desni retrovizor, posto je bio neki kanal sa desne strane, pa da ne upadnem![]()
sa strane ima tri ima ina sredinu da vidi kompletan prednji kraj ,, ali ovdeje rec o RIKVERC
Često spominjete 'crnogorski' znači da ima 'crnogorski' i 'srpski' rikverc?
Kod mene uslovi su uski i odlično izlazim u rikverc kao između dva automobila. Moraću na jedan teren da to isprobam.
Taj retrovizor moze da bude i sa strane, npr. desne, kod stuba. Isto se vidi kao i da je na sredini, samo sto je ugao malo drugaciji.
- - - - - - - - - -
Stvarno je bilo zgodno za retrovizor, malo sam ga spustio, vidis kanal i zadnji tocak i samo pratis kako krivuda kanal, tkao krivuda i put, mada povremeno treba baciti pogled pozadi, jer ako naidje neki auto neces ga videti u retrovizoru.