Gle neko mi je obriso post sto sam napisao poosle utakmice Huventud - Partizan.Ponovo cu.Rubio pojma nemas!!!!O Partizane!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakljucio si da on poznaje slabije kosarku od tebe, samo po broju postova!? :shock:Novi Sad ili nikad:Hvala, prvi put da me je neko 'prozvao'. Podforum 'kosarka' je mesto gde ljudi caskaju o svom hobiju, pracenju kosarke i njenih tendencija u razvoju, vidim da ti je ovo prvi i jedini komentar na podforumu pa se ne moze govoriti o kredibilitetu govornika.
Navedio sam podatke 'o i oko' Rubia kao nacin za analizu, statistika kao premise. Nevidim kontekst u 'navlači ironijom druge na sekiraciji'!? Inace, 3 komentara posle mog su od najucestalijih forumasa iz teme NBA, a ovde je bilo reci o Rubiu kao NBA potencijalu.
Ma i to sto kazes, da se okrenemo kosarci.Novi Sad ili nikad:O kosarci chat-ujem amaterski kao hobi i ne klasifikujem se u znanju!!!!!
Hteo sam da kazem da autor komentara mozda nema najbolji utisak o duhu podforuma 'Kosarka', to se mozda moze videti iz cinjenice da mu je to prvi post i da je mozda prvi put ovde, 3-i forumasa koji su postovali posle mene su jedni od najstalnijih posetilaca podforuma, ljudi sa kojim sam ucestvovao u diskusijama na temi "NBA", "Milicic"... odjednom umesto diskusije definicija 'navlaciti ironijom na sekiraciju'!? Hajd' da se nastavi o Rubiu..... 35 minuta utakmice Alikante - Huventud proslo, Rubio 0 poena...
U FMP - u !Vanjor:Che Guevara za koji klub igras???
Izbacio bih Covica a dodao Arnautovica. i ja bi igrao za prvi tim fmp da mi cale drzi klub, ne kazem da je los ali nije ni dobar.SadPaNikadVise:Човић, Мусли, Радуљица, Шепа, Суботић, Мачван, Радетић, Јеремић...?