- Poruka
- 73
Da se nesto slicno dogodi u Beogradu da li biste VI mirno gledali ili bi reagirali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zbog cega bi sljedila optuzba?Mozemo da reagiramo ali nam sledi optuzba
a on je ubio zenu. kako pokusaj ubistva ako sprecis manijaka da ubije zenu?Napada, povreda, pokusaja ubistva ,krsenja javnog reda i mira
https://www.24sata.hr/news/istrazit...je-skroz-smrskano-tukao-ju-je-i-nogama-813774Daj link, ovako je samo rekla kazala
a kako ce primenit silu ako ju nitko nije zvao. gledali su mirno kako manijak bije zenu do smrti.Tako sto silu samo sme murija da primenjuje,ja sam platio kaznu sto je komsijin pas ulazio u moje dvoriste,ja sam zvao muriju ali posto je pre toga samo palo pickaranje isto sam prosao kao on,zamisli da sam ga udario
Naravno da ne, ne znam kako neko može mirno da stoji i gleda. Reagovala bih naravno. Baš me zabole što se mešam i što će možda i mene opaliti, opaliću i ja njega. I to do smrti ako treba, samo da odbrim tu ženu ili da joj dam vremena da pobegne.Da se nesto slicno dogodi u Beogradu da li biste VI mirno gledali ili bi reagirali?
zato sam ja svoju kcer naterao da upise karate. sad ima zeleni pojas. kaze mi da joj je zao sto nije bila tamo da bi posteno razbila tog bandita,a navodno je šetao gol po gradu prije napada. zar već to nije za zatvor ili psihijatriju?Naravno da ne, ne znam kako neko može mirno da stoji i gleda. Reagovala bih naravno. Baš me zabole što se mešam i što će možda i mene opaliti, opaliću i ja njega. I to do smrti ako treba, samo da odbrim tu ženu ili da joj dam vremena da pobegne.
Хах.....ја пријавио центру за социјални рад моју снају зато што ми бије синовицу а камоли да не помогнем некој жени коју неки лудак убија од батина. Свакако бих помогао.Da se nesto slicno dogodi u Beogradu da li biste VI mirno gledali ili bi reagirali?