Rijeka. Manijak tukao ženu do smrti dok su gosti mirno gledali

Daj link, ovako je samo rekla kazala
https://www.24sata.hr/news/istrazit...je-skroz-smrskano-tukao-ju-je-i-nogama-813774

Tako sto silu samo sme murija da primenjuje,ja sam platio kaznu sto je komsijin pas ulazio u moje dvoriste,ja sam zvao muriju ali posto je pre toga samo palo pickaranje isto sam prosao kao on,zamisli da sam ga udario
a kako ce primenit silu ako ju nitko nije zvao. gledali su mirno kako manijak bije zenu do smrti.

Da se nesto slicno dogodi u Beogradu da li biste VI mirno gledali ili bi reagirali?
Naravno da ne, ne znam kako neko može mirno da stoji i gleda. Reagovala bih naravno. Baš me zabole što se mešam i što će možda i mene opaliti, opaliću i ja njega. I to do smrti ako treba, samo da odbrim tu ženu ili da joj dam vremena da pobegne.

Naravno da ne, ne znam kako neko može mirno da stoji i gleda. Reagovala bih naravno. Baš me zabole što se mešam i što će možda i mene opaliti, opaliću i ja njega. I to do smrti ako treba, samo da odbrim tu ženu ili da joj dam vremena da pobegne.
zato sam ja svoju kcer naterao da upise karate. sad ima zeleni pojas. kaze mi da joj je zao sto nije bila tamo da bi posteno razbila tog bandita,a navodno je šetao gol po gradu prije napada. zar već to nije za zatvor ili psihijatriju?

Da se nesto slicno dogodi u Beogradu da li biste VI mirno gledali ili bi reagirali?
Хах.....ја пријавио центру за социјални рад моју снају зато што ми бије синовицу а камоли да не помогнем некој жени коју неки лудак убија од батина. Свакако бих помогао.

Ja vise ne bih se mesao.
Djavo je odneo shalu, zene su odlepile , a vole grubijane.
Imao sam do sada zastitnicki stav nezavisno od pola I uzrasta , I to ne samo kad je sigurica.
Spasavao sam u I situacijama gde niko normalan ne bi zucnuo I mogu reci da sam nekad u tim situacijama dobio neocekivanu pomoc (ne u fizickoj pomoci nego okolnosti , znaci ne od ljudi nego od boga).
Ali sad je vreme gomore I tu nije mesto da rasterujes gustinu gluposti I zla.
Dakle odgovor je , bez blama, ne bih se unesao fizicki ni da je gazi nogama , a ni u obrnutoj situaciji.
Nisam slep da u prevozu ne primecijem opredeljenje ljudi ka sebicnom I egoisticnom kao vrlini.
Pre par meseci komsije su lazno svedocile u korist nasilnika komsije I propalice pa je nevin prolaznik osudjen za bahatu voznju I remecenje reda.
Srbija je pukla.

Mrzim srpske vrednosti da je prijava opasnosti postalo cinkanje.

U realu bukvalno sve sto kazem je glupost. Pa nije fora da najgluplji spasava.
Omakne mi se sada , samo kad nema nasilja. Uglavnom spasim od pozara I havarija, ali se vise ne mesam zenama I seljacima u pamet. Previse emocija I histerije I samo je pitanje koliko ce da se okrene prema razlicitom , osobi.
Uhvatio sam klinca skoro koji je ispao sa vrata busa, nit sam progovorio rec , nit je srecnik ukapirao , vozac je naslutio ,ali je hepiend , ne bi mozda izginuo. Najgore bi prosao vozac busa.

Back