- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oslobodi, ne zavedi....zato sto nisu upoznali one iz Zagreba i Splita !
Na otocima su najbolje nema gde da bezi i kad tad je tvoja liJepa ljubljena osoljena i osuncana![]()
zato sto nisu upoznali one iz Zagreba i Splita !
Na otocima su najbolje nema gde da bezi i kad tad je tvoja liJepa ljubljena osoljena i osuncana![]()
Pa ti si kuvan i pecen odavno....Vecini je tuda trava privlacnija i bolja. jesu kakve jesu, Radim s njima godinama u vecinskom zenskom kolektivu![]()
Vecini je tuda trava privlacnija i bolja. jesu kakve jesu, Radim s njima godinama u vecinskom zenskom kolektivu![]()
Ispravka netocnog navoda, spaljen samPa ti si kuvan i pecen odavno....
nisam isao izracunavat koliko ima zena, ali sveukupno nas ima 3k u firmi. Tako nesto mislim. KBC je to, nije to neka seoska ordinacija.blažen medju devojkama i ženama
![]()
Jel u nocnima bude kakvog roleplaya doktora i seke?nisam isao izracunavat koliko ima zena, ali sveukupno nas ima 3k u firmi. Tako nesto mislim. KBC je to, nije to neka seoska ordinacija.
Mogu mislit kakav je to kupleraj tamo.U ovom slucaju cu biti pravi politicar. Kao i u svakoj vecoj, a i u manjoj firmi ima svacega.
Ima rastava, ljubomore, flertanja, ali kao sta sam i u prijasnjem postu napisao, toga ima u vecim, a i u manjim firmama.Mogu mislit kakav je to kupleraj tamo.
![]()
Zar taj izraz nije podrgan?Zasto su najbolje bas Rijecke cke?![]()
Iskreno ne znam, ako se dobro sjecam, Let 3 su prvi od kojih sam to cuo, ali moguce da je izraz postojao i prije.Zar taj izraz nije podrgan?
Tj. odnosi se na sve osobe iz Rijeke, ne samo zene.
Mislim da nema veze sa lepotom zena iz Rijeke. Ili?
@Jugoslav Čvarak ?
Pa to. Ja sam za taj izraz cula preko utakmica.Iskreno ne znam, ako se dobro sjecam, Let 3 su prvi od kojih sam to cuo, ali moguce da je izraz postojao i prije.
Koliko znam neki lezbijski band iz Rijeke isto ima pjesmu Rijecke pic*ke.
Moze biti da je postojalo prije na relaciji skandiranja nogometnih huligana, ali ne znam.
Rijecane i Rijeku uglavnom ustasija ne voli, smatraju ih komunjarama i Srbima.
Pa ne znam, pitamZar taj izraz nije podrgan?
Tj. odnosi se na sve osobe iz Rijeke, ne samo zene.
Mislim da nema veze sa lepotom zena iz Rijeke. Ili?
@Jugoslav Čvarak ?
Hajde se raspitaj, pa nam javi.Pa ne znam, pitam
Pa najvise netrpeljivosti prema drukcijima dolazi iz Dalmacije (izuzev Raguse, oni su prica za sebe), Slavonije i Like, ostatak Hrvatske je OK uz poneku budalu.Pa to. Ja sam za taj izraz cula preko utakmica.
Tipa, kad ostatak Hrvatske generalno ne voli Istru, Rijeku pogotovo.
Zato sto su Let 3 kraljeviZasto su najbolje bas Rijecke cke?![]()
Zato što nigdje takvog grada nisam vidio,Zasto su najbolje bas Rijecke cke?![]()
Ja samo mimoisao, jednom pri povratku iz Istre krivo skrenuo pa imao polusatnu voznju, iako nocna voznja gradom nista ne govori.Zato što nigdje takvog grada nisam vidio,
Nigdje takvog grada nema...
![]()