Rijaliti...

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Cuo sam da ponovo pocinje neki rijaliti,takodje pise se po forumu ...

Ne shvatam ljude koji gledaju rijalitije. Ne znam zašto ali kad čujem da neko to intezivno prati, odmah steknem utisak da je neinteligentan i zaostao...

Verovatno ću dobiti osudne komentare,ali tako je. U tome uživaju samo oni koji nemaju ništa pametnije da rade,ili imaju manji nivo inteligencije. A i opšte je poznato da ta srranja samo zatupljuju ljude,i tu su da nam skrenu pažnju sa pravih problema koji se dešavaju u državi i svetu...

Ma sve ti znas,dobro slazem se rijaliti programi samo zaglupljuju ljude,ali zasto ja treba da se nerviram zbog nekoliko stotina budala koji to gledaju,sta me briga nije moj problem,mogao bi i ti da se zapitas zasto toliko obracas paznju sta rade drugi,zasto se neko opija,gleda rijaliti programe,izlazi uvece i slusa muziku koja se tebi ne svidja,zasto trazi vezu za jednu noc,zasto iskoriscava druge itd...
Sta god ti reko i koliko god da se to nama ne svidja toga cr uvek da bude i mi tu ne mozemo nista...ne obracaj toliko paznje na to gledaj svoj zivot,a njima ce jednom da dodje iz dupeta u glavu

Cuo sam da ponovo pocinje neki rijaliti,takodje pise se po forumu ...

Ne shvatam ljude koji gledaju rijalitije. Ne znam zašto ali kad čujem da neko to intezivno prati, odmah steknem utisak da je neinteligentan i zaostao...

Verovatno ću dobiti osudne komentare,ali tako je. U tome uživaju samo oni koji nemaju ništa pametnije da rade,ili imaju manji nivo inteligencije. A i opšte je poznato da ta srranja samo zatupljuju ljude,i tu su da nam skrenu pažnju sa pravih problema koji se dešavaju u državi i svetu...
servirali nam drogu za manipulaciju

Треба обесити поктретача за пример на центру Београда!
Па ко хоће да се прода сутра за паре да буде организатор новога.. да зна да за тровање душа срба исе се под канап!

Back