гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
na televiziji treba samo emitovati velke sise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
televiziju treba zabraniti jer zaglupljuje ljude, eventualno ostaviti odredjene programe edukativnog tipa..
treba, vecina glupih nisu sposobni da odluce sta je dobro za njih.tuzna stvarnost.Ne treba. Slobodan je izbor svakoga da li ce gledati televizor ili ne. Bilo je glupih i pre televizora, on samo popunjava vreme.
treba, vecina glupih nisu sposobni da odluce sta je dobro za njih.tuzna stvarnost.
osim toga zna se da se masovni mediji i kreiraju na taj nacin na koji uticu na zaglupljivanje i ispiranje mozga ljudi. laka i brza zabava bez ikakve poente a stvara gadnu zavisnost.
ali naravno da sistemu nije u cilju da zabrani televiziju i svakakve zabavne programe na istoj, sta vise ide mu u korist.
А мени је главна асоцијација на "Човек звезда", знате тај филм? О људима којима је сан да помоћу (фингиране) аудиције за филм изађу из своје свакодневнице, из анонимности, када то урадиш, то је успех само по себи, више се не поставља питање како си то постигао. Тужан филм.A sta je to kvalitetno makar i u teoriji?
Podseca me na Trumanov sou, na gladijatorske igre i na film Trkac, ako se neko jos njega seca...
Па него шта. Они су ти дупла сиротиња, јер поврх све своје гологузије они морају још и да глуме неки гламур, звездану прашину, ред карпете... Што рече Мира Ступица на некој премијери, овде изизгравају џет-сет а да их истресете нашли бисте им колико да имају таксијем да се врате кући....a i te nase zvezde, pocinjem da verujem da je vecina sirotinja...sude se oko garsonjera, oni zaradjuju po par hiljada evra ali mnogo i trose da bi delovali kao holivud...verujem da vecina njih jedva doceka da ih neko pozove u te farme i bratove...i da im novac stvarno treba...
Ucestvovala bih, doduse uz ogroman strah da me gledaoci rialitija nece zameniti za sobnu biljku posle par dana u toj nekoj kuci, sa nepoznatim ljudima.
Njaveca mi je frka toalet i sta kad ti se prikaki ili te boli stomak, te zivotne stvari, recimo.
I bojala bih se sa koje strane me snimaju, desni profil mi je ubaviji, ali ok. E da i nocu kada spavam, umem da zinem, a dusmani tvrde i da ponekad mekano zahrcem. To su neki moji strahovi vezani za ucestvovanje u takvoj vrsti programa.
Ali bih ucestvovala. Za novac bih. Da.
e jeste, prc sad.
Ja kazem koji format i time ofiram sebe kao sabanku (farma), egzibicionistu nimfomanku (VB) ili obiocnu, (dočim) zgodnu budalu (survivor).
Necete me prevariti !
![]()
na televiziji treba samo emitovati velke sise
На ТВ има дивних емисија, твој је проблем ако примећујеш само смеће.
Zmaj kad je pokazao svoj ponos sve sise velike i male su se razbezale......![]()