Rijaliti programi

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.914
elektrikin odgvoor na pitanje mi je dao ideju da mozda to nije samo obicno pitanje i obican odgovor nego da tu imamo prostora i za neku ozbiljniju pricu..

lm..

evo odgovora na pitanje da li bi ucestvovala i za koje pare u nekom rijaliti programu

Сви имају велике мане и ни једну предност.

Пре бих дала паре да не уђем.

sobzirom da su rijaliti ocigledno veoma gledani tv formati.. to otvara jedno novo pitanje..

ovo o manama mi je intereantno..da li smo to mi kreirali te mane nasim mentalitetom, takva je forma programa ili je to klasicna podela na "in" i "out" urbanio vs seljacko?
zasto to pitam..ako se secate pre dosta godina je veliki brat uvela b92 televizija i reklamiran je kao revolucionaran zabavni program koji je opsti hit na zapadu i kao nesto novo kvalitetno sta se ubacuje u nas program..a sad to vezujemo sa nekim potpuno drugim stvarima

elektrikin odgvoor na pitanje mi je dao ideju da mozda to nije samo obicno pitanje i obican odgovor nego da tu imamo prostora i za neku ozbiljniju pricu..

lm..

evo odgovora na pitanje da li bi ucestvovala i za koje pare u nekom rijaliti programu

sobzirom da su rijaliti ocigledno veoma gledani tv formati.. to otvara jedno novo pitanje..

ovo o manama mi je intereantno..da li smo to mi kreirali te mane nasim mentalitetom, takva je forma programa ili je to klasicna podela na "in" i "out" urbanio vs seljacko?
zasto to pitam..ako se secate pre dosta godina je veliki brat uvela b92 televizija i reklamiran je kao revolucionaran zabavni program koji je opsti hit na zapadu i kao nesto novo kvalitetno sta se ubacuje u nas program..a sad to vezujemo sa nekim potpuno drugim stvarima

Kao i sve ostalo Srbija je sa tog zapada uvezla sve ono najgore. I na tom "trulom" zapadu ima jako puno ljudi koji misle sve najgore o rijalitijima. Kad su na B92 poceli sa reklamom VB komentar vecine stranaca sa kojima sam imao kontakt bio je "to je sr anje" Problem je kod nas a i svuda u svetu sto je sve manje kvalitetnih kanala kao sto su nekad bili History i Discovery. Kazem nekad bili zato sto su i oni prestali da prave prave dokumentarce.
484

I imaju sve vise emisija koji vise lice na reality nego na ozbiljne emisije.

Od ovih naših ništa. Ostali učesnici bi mislili da sam nenormalan. Tu mahom ulaze ograničeni ljudi, koliko sam ja primetio...
Od stranih mi se dopada recimo onaj šou koji je vodio Ber Grils, pa na taj fazon - tipa neko timsko preživljavanje u prirodi određeno vreme. To mi je kul.

lm..

Naravno da nebi učestovala. Nema tih para koje bi me uvukle u to srranje .

Isto tako negledam rijaliti programe .

Tu i ne učestvuju normalni ljudi već pomalo fijufiju osobe . Ko se bavi psihologijom dušu dalo za gledati

Hleba i igara, a ti ljudi koje vidimo su isti onakvi kakvi postoje u svakom mestu, u nasem okruzenju.
E sad, zasto narod hoce da gleda te ljude, pitanje je, jer ocigledno ih iz nekog razloga vrednuju.

To je dobro, normalno, popularno, cool ponasanje. Mi ih stvarmo, mi smo takvi, mi ih negujemo, zato takvi rastu kao korov u nasem okruzenju.
Mozda vecina nas i ne zna za bolje, a verovatno nas i nije briga.

Tako da, ugasi TV, rijaliti, ukljuci mozak.

Они јесу занимљиви као својеврстан психо-експеримент - функционисање у условима скученог простора и међу непознатим људима.

Као затвор, само што се плаћа.

A sta je to kvalitetno makar i u teoriji?

Podseca me na Trumanov sou, na gladijatorske igre i na film Trkac, ako se neko jos njega seca...

Ne mislim da je sve sa zapada dobro a jos manje mislim da se masovno gleda i prati a znam da se ranije Veliki brat u Engleskoj pustao nakon ponoci, nekih pola sata sazeto i to je bilo to...sigurno postoji neki razlog cim je emitovanje bilo ograniceno.

Sta se uopste pametno tu ima videti...i gde je granica intime i zabadanje nosa u tudja posla i tudje zivote?

Ovde ide rialiti Adam trazi evu
Budu goli n'a jednom ostrvu I posle kad se izaberu onda pricaju u poverenju "jao frka mi à sta ako mu se ne svidim obucena" ali valjda ce proci I ovaj period

- - - - - - - - - -

A sta je to kvalitetno makar i u teoriji?

Podseca me na Trumanov sou, na gladijatorske igre i na film Trkac, ako se neko jos njega seca...

Ne mislim da je sve sa zapada dobro a jos manje mislim da se masovno gleda i prati a znam da se ranije Veliki brat u Engleskoj pustao nakon ponoci, nekih pola sata sazeto i to je bilo to...sigurno postoji neki razlog cim je emitovanje bilo ograniceno.

Sta se uopste pametno tu ima videti...i gde je granica intime i zabadanje nosa u tudja posla i tudje zivote?

Ovde to prate neobrazovani ljudi .normalni ljudi ne spominju cak ni U prici "jao kuda ide ovaj svet nemoral porodicne vrednosti qq lele" jer I'm to nije deo svakodnevnice.u srbiji se to za moj ukus mnogo cesto spominje,pa makar I u cilju pljuvanja

Meni su se ti rijaliti zgadili još kad se prkazivao Veliki brat.
Posle toga nisam ni pratila šta se prikazuje i sl.

Ne bih učestvovala i ne razumem ljude koji učestvuju.
Naročito mi nisu bili jasni neki ponati pevači koji su učestvovali na Farmi čini mi se:think:
pitam se šta im to treba? dal im trebaju pare ili slava - nerazumem

Budu goli n'a jednom ostrvu I posle kad se izaberu onda pricaju u poverenju "jao frka mi à sta ako mu se ne svidim obucena" ali valjda ce proci I ovaj period

- - - - - - - - - -

Ovde to prate neobrazovani ljudi .normalni ljudi ne spominju cak ni U prici "jao kuda ide ovaj svet nemoral porodicne vrednosti qq lele" jer I'm to nije deo svakodnevnice.u srbiji se to za moj ukus mnogo cesto spominje,pa makar I u cilju pljuvanja

j sam slican gledala gde je u pitanju opstanak u divljini 21 dan
izuju te i skinu golog i bori se da nadjes vodu i hranu
teren ostar, pa ne ide ako ne napravis sebi prvo obucu
da bi napravio obucu, moras da nadjes orudje
ono praistorija
e to mi je super
i obicno oni koji budu izabrani ugoje se namerno mesec dana ranije, da bi imali rezerve kad krenu sa opstankom

- - - - - - - - - -

Pazi, nije ni ovo bas nelogicno. Koliko puta se desilo da na plazi vidis tipa, zgodan, lep....onda ga vidis uvece u "ful-u", a ono tesna roze majica sa V izrazom, izbeljeni dzins, narukvica, ogrlica, perlice, brojanice, naocare na glavi uvece...pusti ti to :zcepanje:

Ja bih uvestvovala u Survivor-u, jer volim to prezivljavanje i borbe...ali ako mogu da se ugase kamere, ili da kamere samo snimaju borbe...ali to onda ne bi bio reality :) Ne znam, ja sam isuvise introvertna licnost i ne volim to javno eksponiranje gde ceo svet tu tebe nesto procenjuje, analizira, gleda. Da mi neko da velike pare (a nece), onda bih usla i zrtvovala se. Sve za lovu...of kors.

- - - - - - - - - -

Meni su se ti rijaliti zgadili još kad se prkazivao Veliki brat.
Posle toga nisam ni pratila šta se prikazuje i sl.

Ne bih učestvovala i ne razumem ljude koji učestvuju.
Naročito mi nisu bili jasni neki ponati pevači koji su učestvovali na Farmi čini mi se:think:
pitam se šta im to treba? dal im trebaju pare ili slava - nerazumem

Dobijes besplatan medijski prostor za sve vreme emitovanja..ako si zaboravljen, vratis se u zizu, na racun toga nabacujes nove poslove, tezge,itd. Ovi malo poznatiji i pametniji, znaju da je to mac sa dve ostrice, jer niko nije savrsen, pa moze da se desi i da te ljudi zamrze, da im se ne svide tvoje osobine, pa da mnogo vise izgubis.

Svako ko je poznat voli eksponiranje. Svi su oni pomalo egzibicionisti i narcisi, vole da ih gledaju, da su u centru paznje...inace ne bi se ni bavili tom vrstom posla gde si stalno pred ocima javnosti.Tako da im to ne pada uopste toliko tesko.

Pazi, nije ni ovo bas nelogicno. Koliko puta se desilo da na plazi vidis tipa, zgodan, lep....onda ga vidis uvece u "ful-u", a ono tesna roze majica sa V izrazom, izbeljeni dzins, narukvica, ogrlica, perlice, brojanice, naocare na glavi uvece...pusti ti to :zcepanje:

Ja bih uvestvovala u Survivor-u, jer volim to prezivljavanje i borbe...ali ako mogu da se ugase kamere, ili da kamere samo snimaju borbe...ali to onda ne bi bio reality :) Ne znam, ja sam isuvise introvertna licnost i ne volim to javno eksponiranje gde ceo svet tu tebe nesto procenjuje, analizira, gleda. Da mi neko da velike pare (a nece), onda bih usla i zrtvovala se. Sve za lovu...of kors.

To sam I ja pomislila :lol: obuce se a ono trenerka stajl :sad2:
E da ja e bih ucestvovala ni za velike pare ... iako sam po prirodi egzibicionista ne znam da l bih podnela da izlazim po kuriru telegrafu I slicnim izdanjima.verovatno bih se jako nervirala

- - - - - - - - - -

...zato sto se bave vise svojim zivotima...ovde nema para pa retko ima zivota ali se dosta podrzava zivotarenje jer sta ces drugo...zato se gleda tv toliko jer je to jeftina zabava...pa malo gledaju sport, pa ga pljuju, pa skrenu na te modele, ove iz teme, a zavrse dan sa politikom, dnevnikom, politickim programom...ujutru krenu sa zutom, politickom stampom pa lagano skliznu u Farmu...i sve tako, nesto pljujes, nesto pijes, nesto Sarcu dajes...

...a i te nase zvezde, pocinjem da verujem da je vecina sirotinja...sude se oko garsonjera, oni zaradjuju po par hiljada evra ali mnogo i trose da bi delovali kao holivud...verujem da vecina njih jedva doceka da ih neko pozove u te farme i bratove...i da im novac stvarno treba...

Back