crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115

Ajmo dalje:
Vrste ''gledalaca'':
- ''ne gledam ja to, ali sve znam do detalja kad slucajno vrtim kanale'' ( s tim sto se na rijalitiju nekako, nekom visom silom, zablokira dugme ebiga)
- ''ne gledam ja to, al procitam u novinama sta se desava'' ( zanimljivo je da ljude interesuje da citaju o onome sto ih ne interesuje da gledaju :s )
- ''pa sta da gledam kad nema nista zanimljivo'' (a rijaliti je zanimljiv do mojega)
- ''ma ja gledam samo Diskaveri i ozbiljne televizije'' (hahaha, ovi ne daju da im ispiraju mozak Srbi, nego se predaju inostranim manipulacijama sa kvazi-naucnim sadrzajem)
- ''ma ja gledam samo Slagalicu i vesti na B92, RTS ne gledam jer lazu'' (a B92 je ne lazhe, nego mazhe)
- ''ma ja gledam tv da se opustim, a ne da se nerviram'' (msm, blejanje u tudju histeriju ili tudje napeto ponasanje je opustajuce???)
- ''ja ni ne ukljucujem tv'' (a sto ga koj moj drzis u stanu? da bi brisao prasinu sa njega? nije nego)
- ''ne gledam nista sto mi se servira na tv jer mi jednostavno nije potrebno u zivotu'' (ima li jos nekog osim mene u ovoj grupi?)