RIDJE ZENE - ENIGMA I ZA PSIHOLOGE !

Postoji od davnina,jedan pritajeni strah,koji muskarce prati,iz generacijje u generaciju,ali,o kome se javno takoreci ne govori.Taj pritajeni strah kod muskaraca,odnosi se na zene,koje su prirodno,od rodjenja,potpuno ridje,u svim
kosmatim delovima svoga tela.Najverovatnije,da je taj strah,cisto iracionalan,jer nastaje usled toga,sto su potpuno
ridje zene,prirodna retkost.

Nekada je vladalo uverenje,da su ridje zene,histericne "opasne",da ih je seksualno,vrlo tesko "savladati". Naravno,
to su bile babske price,ali...rec ostaje,kako to narodna poslovica kaze.Kolale su price,kako ridje zene u erotskom
smislu,gube kontrolu nad svojim ponasanjem,kada su u prisnom odnosu,sa muskarcem.

Ja zaista nista ne mogu da kazem,iz licnog iskustva po ovom pitanju.Nisam upoznao ni jednu prirodnu ridju
zensku osobu. Ali,ako je neko od nasih forumasa,imao bilo kakvih iskustava sa ridjim zenama,lepo bi bilo,da
na da neke opise ponasanja,takvih zenskih osoba.Verujem,da bi se na taj nacin,razvejao taj iracionalni strah
muskaraca od ridjih zenskih osoba.:dash:

To sto vi postovana "iamblond" kazete za ridje osobe,upravo je tako.Ja sam pre nekoliko godina,imao vrlo neprijatno iskustvo,sa jednom ridjom
devojkom,sa kojoj sam bio u "tesnim" erotskim vezama.Elem,posle zabavljanja od dve godine,ona me obavesti,da je u "blazenom stanju".
Ja to dobro podnesoh,i kao svaki kulturan muskarac,sacekao sam da se dete rodi. i gle cuda.Dete se zaista rodi,ali..beba potpuno crna,tj.crnce
original.Ja sam bio sokiran tim saznanjem,da je "moje" dete crnce.Medjutim,ta moja RIDJA devojka,poce da me ubedjuje,da je dete zaista moje,
a kao glavni "argument",potseti me,da kada je dete zaceto,zar se ne secasrece mi ona,da smo bas tada,bili na letovanju u Alziru.!!! E pa na sve
bi mogao da pristanem,ali da je dete zbog klimatskih uslova,prilikom zaceca,"moralo" da bude crno.e...preko toga,nisam mogao da predjem.
i od tada,ja ridje zene,ne mogu ni ocima da vidim.

Back