Ričard Gir, Suzan Sarandon, Irvin Velš... 100 poznatih protiv Izraela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Evrokoš

Ističe se
Banovan
Poruka
2.030
Otvoreno pismo koje kritikuje odluku Izraela da proglasi šest istaknutih palestinskih dobrotvornih društava - terorističkim organizacijama, potpisalo je više od 100 poznatih osoba, uključujući brojne muzičare, glumce, pisce...

Holivudske zvezde Ričard Gir, Mark Rufalo, Suzan Sarandon, Kler Foj i Tilda Svinton izrazile su javno svoju podršku.

Protestno pismo su potpisali i kultni reditelji Džim Džarmuš i Ken Loač, muzičar Džarvis Koker, bend Masiv Atek poznat po svom aktivističkom delovanju, autori Filip Pulman, Kolm Tobin, Irvin Velš kao i mnogi drugi.

Nedavni potez Izraelaca okarakterisali su kao neviđeni i sveopšti napad na palestinske branioce ljudskih prava. Šest dobrotvornih organizacija, koje su postale predmet rasprave, pružaju pravnu pomoć Palestincima i dokumentuju kršenja ljudskih prava od strane Izraela.

640_img_1080.jpg

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=11&dd=18&nav_id=2058633

Ovo je krah izraela!
Ričard Gir i Suzan Sarandon su poslali poruku u srid sride.
Cionizam je fašizam!

Realno koliko god svi ljudi bili snishodljivi prema Izraelcima i imali razumevanja zbog njih toliko su se i mnogima smucili zbog svoje bahatosti, zatvorenosti i agresivne politike i umisljenosti da mogu da rade sta hoce i da im je sve dozvoljeno, ono posle rata su dosli tamo, stvorili drzavu na teritoriji Palestine i poceli odma tamo da izigravaju nekog serifa, mada opste je poznato da je drzava Izrael produzena ruka americkih i britanskih bankara i zato sebi dozvoljavaju malo previse osionosti, ja mislim da treba malo da dobiju po nosu i da ih treba malo spustiti na zemlju (previse su oni umislili sebi da mogu da rade sta hoce a onda se kao posle vade na navodni antisemitizam iako pravi Semiti su Arapi a ne oni, pogotovo ne Askenazi koji su na svim rukovodecim mestima u Izraelu i koje cak ni orijentalni bliskoisticni Jevreji ne vole bas previse).

Realno koliko god svi ljudi bili snishodljivi prema Izraelcima i imali razumevanja zbog njih toliko su se i mnogima smucili zbog svoje bahatosti, zatvorenosti i agresivne politike i umisljenosti da mogu da rade sta hoce i da im je sve dozvoljeno, ono posle rata su dosli tamo, stvorili drzavu na teritoriji Palestine i poceli odma tamo da izigravaju nekog serifa, mada opste je poznato da je drzava Izrael produzena ruka americkih i britanskih bankara i zato sebi dozvoljavaju malo previse osionosti, ja mislim da treba malo da dobiju po nosu i da ih treba malo spustiti na zemlju (previse su oni umislili sebi da mogu da rade sta hoce a onda se kao posle vade na navodni antisemitizam iako pravi Semiti su Arapi a ne oni, pogotovo ne Askenazi koji su na svim rukovodecim mestima u Izraelu i koje cak ni orijentalni bliskoisticni Jevreji ne vole bas previse).
Pa, ne znam, evo kad pogledam, vidim da Arapi normalno imaju svoje predstavnike u Knesetu. E, sad, ne znam koliko im treba zameriti što nemaju neku toleranciju za palestinsko nabadanje noževima slučajnih prolaznika ili nasumično raketiranje iz Gaze.
Za razliku od Izraela, Jevreja više nema tamo gde ih je bilo milenijumima: Egipat, Sirija, Irak...

Izrael nije počeo nijedan jedini rat.
Tri puta je bio napadnut.
I tri puta su napadači dobili po pičci.
Pošto su napadači i tada, a i sada hteli ništa manje nego da UNIŠTE državu Izrael, a Jevreje listom i do kraja pobiju i/ili proteraju, ja zaista ne znam šta tu kod arapskih stavova spram Izraela ima čestito da se podrži.

Otvoreno pismo koje kritikuje odluku Izraela da proglasi šest istaknutih palestinskih dobrotvornih društava - terorističkim organizacijama, potpisalo je više od 100 poznatih osoba, uključujući brojne muzičare, glumce, pisce...

Holivudske zvezde Ričard Gir, Mark Rufalo, Suzan Sarandon, Kler Foj i Tilda Svinton izrazile su javno svoju podršku.

Protestno pismo su potpisali i kultni reditelji Džim Džarmuš i Ken Loač, muzičar Džarvis Koker, bend Masiv Atek poznat po svom aktivističkom delovanju, autori Filip Pulman, Kolm Tobin, Irvin Velš kao i mnogi drugi.

Nedavni potez Izraelaca okarakterisali su kao neviđeni i sveopšti napad na palestinske branioce ljudskih prava. Šest dobrotvornih organizacija, koje su postale predmet rasprave, pružaju pravnu pomoć Palestincima i dokumentuju kršenja ljudskih prava od strane Izraela.

640_img_1080.jpg

Ovo je krah izraela!
Cionizam je fašizam!

Џег на апаратима јер неможе у САД на ћурку за дан тхенксгивинг да одлепрша

https://www.yahoo.com/news/huge-mess-big-storm-could-211345156.html

'A huge mess': Big storm could disrupt Thanksgiving travel next week​

САД је провалила у станОВЕ ... па неЛОГИЧНО сматраш да су кууллл... јер њупаш колдтурки сендвич ....
Govorimo o nasilnom nastanku Cionističkog entiteta 1948.

A sad kao: "Pa ljudi, pa koga mi napadamo?"

Kao oni crnci što opljačkaju stan pa se sutra pojave i kažu: "Čujem da si opljačkan."

640_img_1080.jpg

Ovo je krah izraela!
Cionizam je fašizam!

Џег се дигла на Америку ... Добила је неку дозу СпутњикА

Govorimo o nasilnom nastanku Cionističkog entiteta 1948.

A sad kao: "Pa ljudi, pa koga mi napadamo?"

Kao oni crnci što opljačkaju stan pa se sutra pojave i kažu: "Čujem da si opljačkan."

Европа је 2 000 година гледала расап Хебреја ....

Прво су Романи попљачкали ... па су их сви прогонили унутар сваке државе

Свима су дали на поклон монотеисчност .. и шта сте напаравили од тога ?!

Лакрдију ....

Европа је 2 000 година гледала расап Хебреја ....

Прво су Романи попљачкали ... па су их сви прогонили унутар сваке државе

Свима су дали на поклон монотеисчност .. и шта сте напаравили од тога ?!

Лакрдију ....
Da, izgleda da se radi o najomraženijoj grupi svih vremena.

Teško će De Sisti to da popravi nekim herbarijumom

Da, izgleda da se radi o najomraženijoj grupi svih vremena.

Teško će De Sisti to da popravi nekim herbarijumom

Прогонили су их и прогоне из користи ... Пљачкали су их вековима ....

Данас и даље крцкају Швајцарци зубно злато што су Швабе Литванци Летонци Украјинци Усташе чупали ...

Од пустиње су за пола века направили РАЈ ... а од исте воде Арапи .. који се само гложе за 2 000 година нису ич' направили

Kad provališ nekom u stan, onda je logično
Da, pošto su Arapi iznikli u Jerusalimu.
I uopšte nisu prodavali zemlju Jevrejima u kasnom Osmanliju i Britanskom mandatu.
''joj, đe nam se djede zemlja koju prodasmo i dobismo pare??? ''
Onda napadnu Izrael i izgube ratove.
''joj, nemoj po glavi, đe nam je zemlja što je izgubismo u ratu što smo započeli zbog zemlje koju smo prodali??''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back