ribolov u Kajtasovu

Gde bi pecao na kanalu ili na dunavu. Imam ja neku rodbinu tamo ali ne znam da li iznajmljuju camce. Pecao sam jednom na kanalu i ima ona djurica. Pitacu brata on je pecaros mozda nesto zna. Jesi li pecao na belocrkvanskim jezerima?

Kajtasovo jepored kanala a na Dunavu je Stara Palanka.Kad se kaze Kajtasovo misli se na branu na kanalu DTD, inace camci mogu da se iznajme za pecanje na Djurici i tamo se najcesce peca babuska ali mora iz camca posto je dosta plitko a obala je nepristupacna.

Hvala na obavestenju,ja sam bio davno tamo pa bih isao sada opet ali nisam bio siguran da li se iznajmljuju camci.Da li znate neki kontak telefon da se informisem o iznajmljivanju camaca?Da li ste bili skoro u Kajtasovu i kako ste prosli?

Hvala na obavestenju,ja sam bio davno tamo pa bih isao sada opet ali nisam bio siguran da li se iznajmljuju camci.Da li znate neki kontak telefon da se informisem o iznajmljivanju camaca?Da li ste bili skoro u Kajtasovu i kako ste prosli?

Bili smo sin i ja na kanalu DTD bas na Veliki Petak i moguti reci da smo jako lose prosli tj.katastrofalno.Sin je upecao jednu deveriku od 200-300gr. a ja nista.Ni ostali koji su bili nisu nista bolje prosli.Ne znam odakle Ti dolazis ali mislim da je jos uvek rano a i vreme je jako nestabilno,pa ne znam da li se isplati da se poteze izdaleka.:bye:

Back