Ribolivni turizam

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
U Srbiji, a narocito u Vojvodini, ima toliko zapustenih voda, ribnjaka, kubika, jezeraca gde bi privatni sektor sa relativno malim ulaganjima u poribljavanje mogao da napravi divne ribolovacke terene i nadje jedno unosno i lepo porodicno zaposlenje.

Ne znam kako stoji sa dobijanjem koncesije od drzave za takve vode, ali mislim da tu ne bi trebalo da ima vecih problema.

Uz neki kredit bi se mogla tamo podici neka brvnara-restoran i par malih bungalova okolo za goste koji zele da u prirodi provedu par dana.

Imati par camaca za iznajmljivanje i naplacivati dnevna dozvole za pecanje.

Veoma je mnogo lepih ideja za taj vid malog biznisa.

Nije mi jasno zasto se skoro niko toga posla ne hvata? :think:

Moj druze,od odvratnih tajkuna neces moci ni hleb jos malo da kupis a kamoli neki deo prirode,raspitaj se malo pa ces videti ko sta od njih poseduje, ja sam za neke neke placeve slucajno saznao i sve mi je bilo jasno...Pa evo ti cist primer upropascene vode,jezero u Makisu ili ti ,,TALOZNIK,,...Druze moj,tu je toliko bilo ribe da si mogao da dodjes sa jednim stapom i napecas se, opusteno bez nerviranja...i.....stoka je sve upropastila,unistila ribu,unistila prirodu i naravno ajd kupi ga ako mozes,katastrofa je malo sto bi mogao reci...pa covece imas najlepse jezero u Srbiji koje je zagadjeno jezero ,,PALIC,,a tebi je ministar zivotne sredine iz Subotice onaj odvratni Dulic,a ti pricas o nekim kubicima,nemoj gubiti druze vreme nego ako ides reci neko dobro mesto pa da zabacimo dok jos i to mozemo...
Poz.!!!

Back