Ribo dozvole y 2008. god

Pa videćemo se sigurno-za štek ti je najbitniji trening,možda i ponajviše u odnosu na ostale tehnike.Kupi obavezno prednji držač biće ti puno lakše da pecaš,a i preciznije.Na ovaj način ćeš ujedno da stekneš u startu i pravilan način kontrole i prezentacije sistema.Kupicu nemoj da prepuniš nikad da ne polomiš kup kit ili ne daj bože štek.
Ma ima mesta priči ovde koliko hoćeš,ali je najbolja praksa na samoj vodi.

Kolega debelijan,aj povedi i mene na skobalja,odskora sam Jagodinac pa bih da malo upoznam ove terene,daleko mi da idem kuci vikendom da pecam u mom kraju pogotovo ako je tacno ovo sto se prica da se desilo na jezercu u mom selu sa ribocuvarom bivseg korisnika i njegovim pajtosima,onda bih dzaba trosio gorivo,a i hteo bih da probam da pecam skobalja (dobro probao sam jednom na J.Moravi ali nije to bilo to,7 sitnih skobalja)!?
Pozdrav 8)

Penzosi i ne placaju 4000 dindzi,informisi se malo bolje,kao ni pioniri ni zene,samo mi u"najboljim"godinama moramo debelo da platimo,a problem je u tome sto i dalje malo ljudi imaju dozvole,a mi koji ih placamo zahtevamo jaku kontrolu,opremljene ribocuvare,poribljavanja... sve to kosta i zato nam stalno podizu cenu dozvola!
Pozdrav 8)

Back