Ribnikar

mjehur1

Obećava
Poruka
94
Zasto su tajne sluzbe bile zaintetesovane za Kostu Kecmanovica? Naime, bavim se pisanjem i savremenim pristupima na drustvena uredjenja i mogu reci da je vecina sto sam objavio, teorije o postanku, snovima koje sam pretrazivao na Reddit pretvoreno u klipove i preko drustvenih medija usmereno. Samo znak da sve tajne agencije saradjuju i da su svi zato i namesteni da se zadrze klase i ovakav sistem vladanja.

Poslednja izmena od moderatora:
Obzirom da se baviš pisanjem, mogao bi da obratiš pažnju na sintaksu i interpunkciju, a ne da ja ispravljam jedan mali pasus ne bi li te iko razumeo. :lol:
Šta bi bilo to konkretno što si primetio, pošto to ovde nisi naveo? Imaš poprilično konfuzan iznos ovde gore...

Mnogo je gore, roditelji kao srpska intelegencija obučavana u inostranstvu, vaspitavali su dete kao teroristu, naročito majka....zbog njih treba iskoristiti ubačene sudije koji uvode anglosaksonski princip presedana i doneti presudu da se cela porodica osudi na smrt....
Ko ne zna u evropski pravosudni sistem Srbije, ubačene su sudije "za praćenje razvoja presuda" koji na mala vrata uvode sistem presedana, pri čemu, ako pravosudna vlast presudi neku glupost, na tu glupost može svaki advokat da se pozove. Ne vidim razlog da se te sudije upotrebe za presudjivanje porodici ubica....

Zasto su tajne sluzbe bile zaintetesovane za Kostu Kecmanovica? Naime, bavim se pisanjem i savremenim pristupima na drustvena uredjenja i mogu reci da je vecina sto sam objavio, teorije o postanku, snovima koje sam pretrazivao na Reddit pretvoreno u klipove i preko drustvenih medija usmereno. Samo znak da sve tajne agencije saradjuju i da su svi zato i namesteni da se zadrze klase i ovakav sistem vladanja.

Zato što je klinja MK Ultra programiran i to najverovatnije putem online vrbovanja...

One sluzbe koje su zainteresovsne su one koje su ga programirale i startovale da pocini nedelo u formi teroristickog cina...

...

Pada mi na pamet da su mu ugradili čip u zub kad su mu stavljali plombu. :)

Uopste se ne mora ugradjivati nikakav cip...
Sve se radi na psiholoskom i podsvesnom nivou...a moze se MK Ultra programirati i putem sublimativnih poruka u nekoj npr online igrici...u njegovom slucaju pucačkoj igrici...jer otac jedne od zrtava rece da je njegov period pucnjave bio jednak jednoj pucackoj sekvenci u toj igrici...

Takodje, kako su neki mediji pisali...njegova majka je u danima pre masakra isla u skolu da pravde neke izostanke i tada je rekla da ne zna sta se desava da je cesto pospan pa kasni...

Na prvu, nista neobicno...pospano dete...
Ali preterana pospanost je nekada upravo jedan od tragova MK Ultra programinga...

Jer prikriveno se radi na psihi tj podsvesti i time se iscrpljuje...i cini "metu" umornom tj pospanom posle programiranja...

On je toliko MK Ultra programiran da ni dan danas verovatno nije deprogramiran...
Jer deprogramiranje vodi na kraju do rascepa licnosti...

...

Back