Riblja konzerva

jomini:
Pa kad srpsko bude kvalitetnije, kupovaće se i to, zar ne? Ko nem je kriv kad pravimo bofl robu. Bar je većina domaćih proizvoda takva, namoj me pogrešno razumeti. Nije dovoljno da je jeftinije...
Svi u kući imamo najviše stranih proizvoda, od TV-a, muzičke linije pa do obuće. Vozimo strana vozila, a ne Jugiće. Zašto, kad smo za domaće? Ja znam zašto...

Upravo tako!

Ja imam najviše poverenja u našu prehrambenu industriju
i najvećim delom u domaću farmaceutsku industriju.
Zatim do pre par godina tekstilna industrija nam je bila na
zavidnom nivou, barem roba koja se prodavala u Jugoeksportu,
Ateksu, Centrotekstilu...
Magnohrom Kraljevo pravi odlične TA peći i bojlere, Sloboda Čačak
odlične usisivače, Smederevo pravi jako kvalitetne šporete, Zastava
Kragujevac oružje, kako stručnjaci kažu među najboljim na svetu,
Toza Marković iz Kikinde pravi odličan crep....

31.gif

Одо купити наших производа док их хрвати нису купили.

eremita:
Наравно, исто мислим што и Ти... а знаш ли докле иде Словеначка шизофренија да су неке српске војнике кастрирали (то је изјавила др Смиља Аврамов)... олош један, па данас који је скандал направио онај њихов СИДОМАН... ИЗЈАВИО ДА КОСОВО ТРЕБА ДА БУДЕ НЕЗАВИСНО И МАРОВИЋ МОРАО ХИТНО ДА МУ ОТКАЖЕ ПОСЕТУ БЕОГРАДУ ЗА 02.ОКТОБАР - и сви су им написали протестну ноту... ма Јанезе ГОВЊИВИМ МОТКАМА ОДАВДЕ ТРЕБА НАЈУРИВАТИ...јесу ли хтели да оду, јесу ли отишли на нефер и гадан начин - јесу, и шта сада хоће... ако би могли мало да тргују, ми да ринтамо за неку беду а они да носе кући профит... ма нек се гоне...
eremita ta Slovenska i Hrvatska ba*da i Srpska komunistika mafija, nije samo sto su radili zajedno, da razjebu Jugoslviju nego da u tom ratu uniste Srpske nacionaliste, a potom opet da nas narod pljackju,kao sto si vedeo i vidis.
V.Draskovic i drugi ,izveli su na bojno polje na hiljada Srpskih mladica ,koji su hteli iz ciste ljubabi branitu Jugoslviju, malo je od nji doslo kuci, V.Draskovic i drugi ,ponovo nam kroju sudjenicu kako Zapad kaze...

Back