Slobodance
Ističe se
- Poruka
- 2.840
...A najbolje je kada je post a ti ožeži pasulj!
Em ga ima u Srbiji,em nije radioaktivan a i jeftiniji je od tunjevine
Em ga ima u Srbiji,em nije radioaktivan a i jeftiniji je od tunjevine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Pa kad srpsko bude kvalitetnije, kupovaće se i to, zar ne? Ko nem je kriv kad pravimo bofl robu. Bar je većina domaćih proizvoda takva, namoj me pogrešno razumeti. Nije dovoljno da je jeftinije...
Svi u kući imamo najviše stranih proizvoda, od TV-a, muzičke linije pa do obuće. Vozimo strana vozila, a ne Jugiće. Zašto, kad smo za domaće? Ja znam zašto...
eremita ta Slovenska i Hrvatska ba*da i Srpska komunistika mafija, nije samo sto su radili zajedno, da razjebu Jugoslviju nego da u tom ratu uniste Srpske nacionaliste, a potom opet da nas narod pljackju,kao sto si vedeo i vidis.eremita:Наравно, исто мислим што и Ти... а знаш ли докле иде Словеначка шизофренија да су неке српске војнике кастрирали (то је изјавила др Смиља Аврамов)... олош један, па данас који је скандал направио онај њихов СИДОМАН... ИЗЈАВИО ДА КОСОВО ТРЕБА ДА БУДЕ НЕЗАВИСНО И МАРОВИЋ МОРАО ХИТНО ДА МУ ОТКАЖЕ ПОСЕТУ БЕОГРАДУ ЗА 02.ОКТОБАР - и сви су им написали протестну ноту... ма Јанезе ГОВЊИВИМ МОТКАМА ОДАВДЕ ТРЕБА НАЈУРИВАТИ...јесу ли хтели да оду, јесу ли отишли на нефер и гадан начин - јесу, и шта сада хоће... ако би могли мало да тргују, ми да ринтамо за неку беду а они да носе кући профит... ма нек се гоне...