- Poruka
- 69.687
Nema ribe koja nije napusila muskarca, takod a se opusti ne ulazi sa nekim i z sazaljenja, jer posle je zazaljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма ја уопште не размишљам о томе само питам овај форумашки труст мозгова да ли би требало нешто да знам о таквим девојкама
даћу све од себе, пробудићу звер у њимаNajbolje se uci na svojim greskama. Probaj sa jednom za koju mislis da je niko nece i videces sta ce biti.
shta ce ti to...sve shizofreno i debeloВаша искуства са рибама које нико други неће, шта треба знати о њима. Решио сам да се преоријентишем према њима
shta ce ti to...sve shizofreno i debelo
bezi dalje od toga...i potrudi se da begash dostojanstveno
Јесам доста леп... Дај још савета, не зајебавам се, озбиљан сам. На шта се још пале осим лепоте
To ne znaci da ih niko nece, mozda one ne zele te koji im prilaze.
Ako dobro pogledaš žene,videćeš da ima jako malo reprezentativnih primeraka,lepih,zgodnih,pametnih i bogatih.O zdravlju da ne govorimo.Ista stvar je i sa muškarcima.Zašto misliš da su žene u boljem položaju ako su prosečne ili bez kvaliteta?prvo napravi razliku izmedju onih koje niko nece i onih koje NIKOG, nijednog nece
te prve su kako ste ih vi opisali ruzne, kobilaste itd. a ove druge su vam one kojima nijedan nije dovoljno dobar ili sta znam
Žele zdravog i bogatog.I pametni muškarci žele isto.i kada kažem nijedan nije dovoljno dobar ne mislim da sve žele samo lepog, bogatog muškarca
sto se tice tih koji nikada nisu imale decka pa da su to one koje niko nece, jedna drugaricu iz srednje nije imala decka, zavrsi se srednja i sa 19 godina nikada nije imala decka, nije ruzna, ok devojka na mestu sto bi rekli, i svi su onda se cudili kako nema decka a 19 godina, da je bila ruzna pa niko se to ne bi pitao, jednostavno prilazili su oni koji joj se nisu dopadali, oni kao opasni likovi, neki satro huligani kojih je ovaj grad pun i mene nerviraju takvi, nego da ne skrecem sa teme, ne bih ja rekla da ako nikada nije imala decka da je niko nece, kad joj se neki bude svideo smuvace se, tako da su to vise predrasude
a to sto neki momci misle da mogu da smuvaju svaku i ako ih odbije neka tamo da je ovakva onakva to je vec druga prica[/QUOTE
mene je svaka htela ali je problem sto ja nisam hteo svaku
sto se tice tih koji nikada nisu imale decka pa da su to one koje niko nece, jedna drugaricu iz srednje nije imala decka, zavrsi se srednja i sa 19 godina nikada nije imala decka, nije ruzna, ok devojka na mestu sto bi rekli, i svi su onda se cudili kako nema decka a 19 godina, da je bila ruzna pa niko se to ne bi pitao, jednostavno prilazili su oni koji joj se nisu dopadali, oni kao opasni likovi, neki satro huligani kojih je ovaj grad pun i mene nerviraju takvi, nego da ne skrecem sa teme, ne bih ja rekla da ako nikada nije imala decka da je niko nece, kad joj se neki bude svideo smuvace se, tako da su to vise predrasude
a to sto neki momci misle da mogu da smuvaju svaku i ako ih odbije neka tamo da je ovakva onakva to je vec druga prica