Рибе које нико неће

е... много има за читање, па сам само на брзину протрчао те ако је већ поменуто...
шта се ту може...
Елем, она коју нико неће престаје да спада у ту групу чим ма ко почне да их разматра, а обзиром на данашња схватања и ставове, таква група практично не постоји...

ne mogu biti u šemi sa nekom koja mi se ne sviđa, koja me ne privlači. ako me ne privlači, onda me čak i odbija.

mogu raditi šta god hoću, ali nemam slobodu volje šta ću hteti, oziman je govorio o tome.

nisam heroj, ne mogu ih spasiti, preporučio bih im da izgrade samotnjačku adaptaciju.
ali, ljubav je precenjena, ništa ne propuštaju, iako imaju iluziju da je imati nekog nešto vredno, znamo da zadovoljenje ubija žudnju.

To ne znaci da ih niko nece, mozda one ne zele te koji im prilaze.

sto se tice tih koji nikada nisu imale decka pa da su to one koje niko nece, jedna drugaricu iz srednje nije imala decka, zavrsi se srednja i sa 19 godina nikada nije imala decka, nije ruzna, ok devojka na mestu sto bi rekli, i svi su onda se cudili kako nema decka a 19 godina, da je bila ruzna pa niko se to ne bi pitao, jednostavno prilazili su oni koji joj se nisu dopadali, oni kao opasni likovi, neki satro huligani kojih je ovaj grad pun i mene nerviraju takvi, nego da ne skrecem sa teme, ne bih ja rekla da ako nikada nije imala decka da je niko nece, kad joj se neki bude svideo smuvace se, tako da su to vise predrasude

a to sto neki momci misle da mogu da smuvaju svaku i ako ih odbije neka tamo da je ovakva onakva to je vec druga prica

prvo napravi razliku izmedju onih koje niko nece i onih koje NIKOG, nijednog nece

te prve su kako ste ih vi opisali ruzne, kobilaste itd. a ove druge su vam one kojima nijedan nije dovoljno dobar ili sta znam
Ako dobro pogledaš žene,videćeš da ima jako malo reprezentativnih primeraka,lepih,zgodnih,pametnih i bogatih.O zdravlju da ne govorimo.Ista stvar je i sa muškarcima.Zašto misliš da su žene u boljem položaju ako su prosečne ili bez kvaliteta?

ne mislim da su u boljem položaju, ni muškarci ni žene nisu tu u boljem položaju, ako ti se neko svidi svidi ti se takav kakav jeste, ako ti se neko ne svidja npr. fizički (a to ti je od presudnog značaja) ne znam ni što bi te dalje ta osoba zanimala, ne vidim ni poentu ove teme, i kada kažem nijedan nije dovoljno dobar ne mislim da sve žele samo lepog, bogatog muškarca

sto se tice tih koji nikada nisu imale decka pa da su to one koje niko nece, jedna drugaricu iz srednje nije imala decka, zavrsi se srednja i sa 19 godina nikada nije imala decka, nije ruzna, ok devojka na mestu sto bi rekli, i svi su onda se cudili kako nema decka a 19 godina, da je bila ruzna pa niko se to ne bi pitao, jednostavno prilazili su oni koji joj se nisu dopadali, oni kao opasni likovi, neki satro huligani kojih je ovaj grad pun i mene nerviraju takvi, nego da ne skrecem sa teme, ne bih ja rekla da ako nikada nije imala decka da je niko nece, kad joj se neki bude svideo smuvace se, tako da su to vise predrasude

a to sto neki momci misle da mogu da smuvaju svaku i ako ih odbije neka tamo da je ovakva onakva to je vec druga prica[/QUOTE

mene je svaka htela ali je problem sto ja nisam hteo svaku

pruzi im paznju i komplimente, to uvek pali
pokazi im da te inspirisu, neka misle da te inspirisu, pricaj im ono sto bi rekao nekoj drugoj zeni koja te zaista inspirise, preusmeri inspiraciju sa one koja tebe nece na onu koju niko nece
uzivace u tome sto je i ona nekome fatalna zena, sto i nju neko zeli kao i sve njene drugarice sto zele neki ljudi
proberi reci pa je ponekad pocasti nekom posebnom izjavom
navikni je na komplimente, pomiluj je pogledom, iznenadi je sa sms
kad dodjete do kreveta prvo je milij je kao da je dete, pa ebi je kao da je tudja, pa je opet miluj, nemoj da zaspis kada svrsis
stalno ponavljaj sebi zasto si sa njom, nemoj i ti da se utopis
sva odbijanja i sve neprijatnosti odbij im na neiskustvo i nesnalazenje, oprosti im, budi svestan da moras prvo puzati da bi znao hodati
uvek, bas uvek budi korektan, ne uzivaj u tome da neku povredis, budi covek da bi ti bila mirna savest
koristi kondom

a to sto neki momci misle da mogu da smuvaju svaku i ako ih odbije neka tamo da je ovakva onakva to je vec druga prica

Na to sam i ja mislio. Nismo svi isti i pravljeni po kalupu da imamo ista interesovanja.

Back