gost 305033
Ističe se
- Poruka
- 2.156
Ваша искуства са рибама које нико други неће, шта треба знати о њима. Решио сам да се преоријентишем према њима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто то
Ваша искуства са рибама које нико други неће, шта треба знати о њима. Решио сам да се преоријентишем према њима
jel to pao dogovor između vas dvojice da postavka i prvi post budu na tri četri sad?
Јесам доста леп... Дај још савета, не зајебавам се, озбиљан сам. На шта се још пале осим лепотеJao, mogu da napišem esej na tu temu
Istina je da su lopate laka meta ( mada, i lavovi napadaju najslabiju antilopu u krdu) ali treba da znaš da takvima ništa ne imponuje kao frajer koji je bar relativno lep.
Sve je tu rešeno i pre nego što joj pružiš ruku, iako dalje od rukovanja sa takvima nikada nisam išao ( ni u danima očaja) ali ako ti imaš dobar stomak, kad vidiš neku ružnjikavu, kobilastu ( sad ih bar ima pun q ) sa stopalom 42...znaj da je zicer.
Mene su bar ganjale takve ceo život, znam tu materiju previše dobro.![]()
Jao, mogu da napišem esej na tu temu
Istina je da su lopate laka meta ( mada, i lavovi napadaju najslabiju antilopu u krdu) ali treba da znaš da takvima ništa ne imponuje kao frajer koji je bar relativno lep.
Sve je tu rešeno i pre nego što joj pružiš ruku, iako dalje od rukovanja sa takvima nikada nisam išao ( ni u danima očaja) ali ako ti imaš dobar stomak, kad vidiš neku ružnjikavu, kobilastu ( sad ih bar ima pun q ) sa stopalom 42...znaj da je zicer.
Mene su bar ganjale takve ceo život, znam tu materiju previše dobro.![]()
samo da vas obavestim da ne postoje ribe koje niko nece.... uvek se nadje neko ko hoce...isto je i sa muskarcima
samo da vas obavestim da ne postoje ribe koje niko nece.... uvek se nadje neko ko hoce...isto je i sa muskarcima
al gabor bi ti iste noci polomila ****** dok sa dzesikom moras natenane pa dok ne ispizdis... a neki put te droce u takim kombinacijama imaju precutni dogovor da mora prvo gabora da opalis a tek onda onu lepsu polovinuevo ja i ortak pre par dana startovali dve ribe ko iz crtaća, jedna gabor druga ko džesika alba. ja kreno u spiku sa džesikom i sve lepo opušteno a krajičkom oka gledam kako gabor sikće na ortaka. pa ti vidi
al gabor bi ti iste noci polomila ****** dok sa dzesikom moras natenane pa dok ne ispizdis... a neki put te droce u takim kombinacijama imaju precutni dogovor da mora prvo gabora da opalis a tek onda onu lepsu polovinu![]()
волим и ја тебе!Poruka postavljacu teme....To sto tebe nije htela tamo neka devojka iz samo njoj znanog razloga nije razlog da stvaras komplekse vidno primetne i blamiras se po forumu.A sad aj cao!
jer su debele krmache
dašnije suВаша искуства са рибама које нико други неће, шта треба знати о њима. Решио сам да се преоријентишем према њима