Рибе које нико неће

Ваша искуства са рибама које нико други неће, шта треба знати о њима. Решио сам да се преоријентишем према њима

Jao, mogu da napišem esej na tu temu :mrgreen:

Istina je da su lopate laka meta ( mada, i lavovi napadaju najslabiju antilopu u krdu :hahaha: ) ali treba da znaš da takvima ništa ne imponuje kao frajer koji je bar relativno lep.
Sve je tu rešeno i pre nego što joj pružiš ruku, iako dalje od rukovanja sa takvima nikada nisam išao ( ni u danima očaja) ali ako ti imaš dobar stomak, kad vidiš neku ružnjikavu, kobilastu ( sad ih bar ima pun q ) sa stopalom 42...znaj da je zicer.

Mene su bar ganjale takve ceo život, znam tu materiju previše dobro. :roll:

jel to pao dogovor između vas dvojice da postavka i prvi post budu na tri četri sad?
The-Truth-Is-Out-There.jpg

Nemoj. Ništa ne uništava samopouzdanje kao kad popiješ korpu od opisane. A sleduje ti neuspeh 1) sporadi doživljaja kako je niko neće nećeš se ni potruditi kako treba oko nje, i 2) sporadi toga što je niko nije hteo neće znati kako drugačije da ti odgovori.

Istina je da su lopate laka meta ( mada, i lavovi napadaju najslabiju antilopu u krdu :hahaha: ) ali treba da znaš da takvima ništa ne imponuje kao frajer koji je bar relativno lep.
Sve je tu rešeno i pre nego što joj pružiš ruku, iako dalje od rukovanja sa takvima nikada nisam išao ( ni u danima očaja) ali ako ti imaš dobar stomak, kad vidiš neku ružnjikavu, kobilastu ( sad ih bar ima pun q ) sa stopalom 42...znaj da je zicer.

Јесам доста леп... Дај још савета, не зајебавам се, озбиљан сам. На шта се још пале осим лепоте

a to zavisi. ako je mlađa onda to može i da stoji ali ako je malo matorija, čitaj prešla dvaestreću, onda je odavno ubedila sebe da u stvari ne voli lepe likove jer nisu dovoljno muževni. neme većeg psihopate od isfrustrirane ribe, od toga treba bežati

Ваша искуства са рибама које нико други неће, шта треба знати о њима. Решио сам да се преоријентишем према њима

Ne postoje ribe koje niko neće.Možda misliš na onaj kratak srednjoškolski period kad se neka manje boduje, dok druga važi za ribetinu, ali to je klinački fazon.Kasnije se mnogo toga promeni, jer ulaze i drugi faktori u igru.Pre bih rekao da te koje niko neće ili imaju previsok standard ili su stidljive ili imaju manjak samopouzdanja ili pitaj boga šta.Muškarci koji nisu frajeri a pokušavaju da se oprobaju kod takvih kao last chance prave grešku greška, jer takva ženska želi frajera.Bolje prifurati na nekoj žurci najboljoj ribi nego li onoj koja to nije, čovek ima više šansi.:mrgreen: (Nadam se da je tvoj motiv da se preorijentišeš na takve šala.)

- - - - - - - - - -

samo da vas obavestim da ne postoje ribe koje niko nece.... uvek se nadje neko ko hoce...isto je i sa muskarcima

Takoe.

evo ja i ortak pre par dana startovali dve ribe ko iz crtaća, jedna gabor druga ko džesika alba. ja kreno u spiku sa džesikom i sve lepo opušteno a krajičkom oka gledam kako gabor sikće na ortaka. pa ti vidi
al gabor bi ti iste noci polomila ****** dok sa dzesikom moras natenane pa dok ne ispizdis... a neki put te droce u takim kombinacijama imaju precutni dogovor da mora prvo gabora da opalis a tek onda onu lepsu polovinu :lol:

al gabor bi ti iste noci polomila ****** dok sa dzesikom moras natenane pa dok ne ispizdis... a neki put te droce u takim kombinacijama imaju precutni dogovor da mora prvo gabora da opalis a tek onda onu lepsu polovinu :lol:

ne znam, ja nisam ni hteo da is startujemo uopšte nego ovaj što bio sa mnom reče aj ti možeš onu bolju, ja onda ko velim što da ne. i bilo je upravo obrnuto od toga što ti reče

Back