ribe i transparentnost

burazeri da li prema zenama treba biti jasan od starta bez zadrzavanja shitova za kasnija cimanja
ili rezervisan i isplaniran za kasnije smaranje aA?

evo i muzicka podloga ko da sam ja piso :O

mogu i zene da beknu al striktno na temu. m/z srania jok ovde. tema je muska !
:kpozdrav:

Ne treba se odmah otvarati burazeru.Zene vole malo tu tajanstvenost.Sto je vise drzis u neizvesnosti to ce ona biti zainteresovanija.

Zenuto je to, kada das jedan tretman ocekuje se stalno da ispunis odredjeni kvalitet usluge.
A ako zatajis iz nekog razloga, krecu problemi a sto, a kako a zasto i sl.

Lupam, ako je za godisnjicu prve godine vodis u Budvu, romanticna vecera, ovo ono, posle 2-3 godine ta Budva nece biti dovoljna, pa moras nesto drugo i novo da smislis.

U ovakvoj situaciji ja bih njoj ponudio da nesto smisli jer sam vec ja nesto smislio pa neka na nju bude red da smisli i plati ako sam ja platio prvu turu.
Kada se od nje ocekuje da ona plati letovanje ako ne zaradjuje mnogo morace da se odrekne poprilicno da bi platila to sto je svojevrsan antisponzoruski test.

Ne treba se odmah otvarati burazeru.Zene vole malo tu tajanstvenost.Sto je vise drzis u neizvesnosti to ce ona biti zainteresovanija.

ne otkrivam nista al stavljam do znanja sta ne moze
boli me ckura da budem dobar na silu sa mamama tatama batama i ostalim hijavatama
necu da forsiram da nadjem zajednicku temu sa drugaricinim deckom debilom
necu jedan minut da obilazim radnje iz kojih mi nista ne treba i da gledam isprobavanje trista qraca
i zilion sto necu nema sanse bre. nisam nikad hteo nit hocu nit cu ikad hteti neke stvari. i kontam da to treba se kaze na keca da ne bude posle ovo ono
i najbolju drugaricu retarda necu da tolerisem jedan %. uvek je najbolja drugarica degencina

ne otkrivam nista al stavljam do znanja sta ne moze
boli me ckura da budem dobar na silu sa mamama tatama batama i ostalim hijavatama
necu da forsiram da nadjem zajednicku temu sa drugaricinim deckom debilom
necu jedan minut da obilazim radnje iz kojih mi nista ne treba i da gledam isprobavanje trista qraca
i zilion sto necu nema sanse bre. nisam nikad hteo nit hocu nit cu ikad hteti neke stvari. i kontam da to treba se kaze na keca da ne bude posle ovo ono
i najbolju drugaricu retarda necu da tolerisem jedan %. uvek je najbolja drugarica degencina

Ih,sad si otisao predaleko.Nisi shvatio ono sto sam hteo da kazem.
Mislio sam pretezno na period upoznavanja.Nikada ne treba otkrivati neke stvari o sebi licno.Kakav si,cime se bavis,sa kim zivis,neke svoje karakteristike...jer kada zene to brzo otkriju izgube interesovanje.
To sa mamama,tatama,drugaricama i kupovinom je neka sasvim deseta prica.

Ih,sad si otisao predaleko.Nisi shvatio ono sto sam hteo da kazem.
Mislio sam pretezno na period upoznavanja.Nikada ne treba otkrivati neke stvari o sebi licno.Kakav si,cime se bavis,sa kim zivis,neke svoje karakteristike...jer kada zene to brzo otkriju izgube interesovanje.
To sa mamama,tatama,drugaricama i kupovinom je neka sasvim deseta prica.

brate to su svakodnevne stvari i gluposti . nije to karoserija licnosti da se tim nesto trguje dam na kasicicu ovo ono.
ima tu citav svet koji se otkriva po zasluzi al kontam da te stvari treba reci. ja ovo jok ono moze ono mora ono nikako itd. ne sad da se izrecituje sve na keca nego po potrebi valjda je jednom dovoljno reci

brate to su svakodnevne stvari i gluposti . nije to karoserija licnosti da se tim nesto trguje dam na kasicicu ovo ono.
ima tu citav svet koji se otkriva po zasluzi al kontam da te stvari treba reci. ja ovo jok ono moze ono mora ono nikako itd. ne sad da se izrecituje sve na keca nego po potrebi valjda je jednom dovoljno reci

Dobro,sve je to tacno ali,recimo,da ribi posle 7 dana veze izdeklemujes sve to...pa neznam kako bi bas reagovala.I da li bi to prihvatila sa simpatijama.Mozda samo neka teska mazohistkinja.

Te stvari,o kojima pricas,obicno idu postepeno i stavljaju se do znanja vremenom.Inace,ako bi joj odmah sasuo u brk da ne zelis nikakva poznanstva sa njenim roditeljima i drugaricinim deckom debilom kao i to za soping,cekanje ispred prodavnica i ostalo,predpostavljam da bi te gledala kao nekog cudaka.

Dobro,sve je to tacno ali,recimo,da ribi posle 7 dana veze izdeklemujes sve to...pa neznam kako bi bas reagovala.I da li bi to prihvatila sa simpatijama.Mozda samo neka teska mazohistkinja.

Te stvari,o kojima pricas,obicno idu postepeno i stavljaju se do znanja vremenom.Inace,ako bi joj odmah sasuo u brk da ne zelis nikakva poznanstva sa njenim roditeljima i drugaricinim deckom debilom kao i to za soping,cekanje ispred prodavnica i ostalo,predpostavljam da bi te gledala kao nekog cudaka.

bas tako al prvi put kad pita a sto si ti bio smoren kod moje keve, lepo kazes zato sto mi tvoja keva nije paraskeva da bi joj se kezio i da bi je ja animirao itd i tako brusis dok imas zivaca

Back