Riba zene

Kritiku za svoju glupost prihvataju jako tesko, nekad reaguju drcno a nekad to vesto prikriju, cak su u stanju iz inata ponavljati istu glupost na istom nivou sto ih vodi u vecu dubiozu, vestacko uzdizanje coveka koji ih je nasamario i na kraju u stokholmski sindrom. Seks, mazenje i sami dodiri im nisu jaca strana i oko sebe stvaraju auru nekog ko je naelektrisan jer su one u sustini jako gadljive osobe. Nisu ni radnici meseca, mrze rutinu, svakodnevnicu a posle svoje smene kukaju po tri sata kao da su jedini radnici na planeti, odbolovali su sve od galopirajuceg virusa do groznice subotnje veceri. Vole da spavaju i na to im ode dobar deo zivota, prilicno su ciste i uredne, nisu robovi firmirane garderobe, vole cvetne dezene u latino stilu. Jednostavno morate biti mucenik da bi vas ona zavolela ako pokazete trunku ega ona ce vas smatrati za nadobudnog i tu se vasa prica zavrsava a sve zbog njenih licnih frustracija i kompleksa, na taj nacin ona ce oterati dobar deo kvalitetnih ljudi od sebe.. Eto to je moje iskustvo o zenama ribama na osnovu nekih 5-6 primeraka njihove vrste, i nije bas pozitiva al sta da kazem
Slicno iskustvo
Na osnovu 4-5 primeraka.
Dodao bih dosta zenstvene i igraju na tu kartu "jaoj jadna ja"
Viruletne,mahom zavrse kao ljubavnice.Deluzivne,izgubljene
Njih uzbudjuje zauzet partner/partnerka
Alkoholicarke,narkomanke,slucaj za psihijatra,aljkave,neuredne,pricaju da rade a lenji su.
Vole mucenike iz razloga da mogu da manipulisu u tom haosu emocija.
Da bi se razumeo jedan znak mora se pogledati suprotni a njima je suprotni Devica a Device ega nemaju,mozda najmanje.

Slicno iskustvo
Na osnovu 4-5 primeraka.
Dodao bih dosta zenstvene i igraju na tu kartu "jaoj jadna ja"
Viruletne,mahom zavrse kao ljubavnice.Deluzivne,izgubljene
Njih uzbudjuje zauzet partner/partnerka
Alkoholicarke,narkomanke,slucaj za psihijatra,aljkave,neuredne,pricaju da rade a lenji su.
Vole mucenike iz razloga da mogu da manipulisu u tom haosu emocija.
Da bi se razumeo jedan znak mora se pogledati suprotni a njima je suprotni Devica a Device ega nemaju,mozda najmanje.
😲

Back