''Riba'' i lepa žena

Ja volim da vidim interesantne. Mogu biti i lepe, i ribe, ali to nikada ne bih rekla za njih, nego mi prvo padne na pamet da su upadljive i neobične.

Inače, ako je neka samo riba, onda mi je vulgarna, a ako mi je samo lepa, onda je dosadna.

Koja tema! :rotf:

Kako biste vi objasnili ovu razliku?Koja je u prednosti,''riba'' ili lepa žena?Dajte neki primer.

Svako normalan bi trebalo da zna razliku...ti si ipak daleko od toga, sjećam se da si pričao na ljisu davno kako si jedan dan svršio 11 puta...čisto onako da te priupitam, jel imaš ti nekih zdravstvenih problema? Tebi je očigledno razum pomućen, uslijed tih silnih zloupotreba orgazama, zato postavljaš ovakva idiotska pitanja...
a što se tiče pitanja, volim slatke, medene žene, to je ona treća kategorija, kojoj poželiš napraviti petero djece...to je ta prednost, po rezonu normalnog čoeka poput mene...
:istrebljena vrsta:

Kako biste vi objasnili ovu razliku?Koja je u prednosti,''riba'' ili lepa žena?Dajte neki primer.

Ja kad za neku kazem da je riba to mi je onda zena koja je i lepa i zgodna ali razlikuje se od lepe zene po tome sto zraci seksipilnoscu, prosto moras da je primetis u gomili
Dok lepa zena ne mora imati taj seksipil tj po meni ne mora biti riba, ona je "samo" lepa i zgodna

Svako normalan bi trebalo da zna razliku...ti si ipak daleko od toga, sjećam se da si pričao na ljisu davno kako si jedan dan svršio 11 puta...čisto onako da te priupitam, jel imaš ti nekih zdravstvenih problema? Tebi je očigledno razum pomućen, uslijed tih silnih zloupotreba orgazama, zato postavljaš ovakva idiotska pitanja...
a što se tiče pitanja, volim slatke, medene žene, to je ona treća kategorija, kojoj poželiš napraviti petero djece...to je ta prednost, po rezonu normalnog čoeka poput mene...
:istrebljena vrsta:

Prvo pre svega nisam svršio 11,nego 5 puta sa ženom.Jel možeš ti 5 puta?

Ovako-Riba je prvenstveno zgodna, može i ne mora biti lepa u licu, puno šminke, veštacke trepavice, pune usne, silikoni ili prirodno velike grudi, ali istaknute, odeća koji istice seksipil.Kad se kaže lepa uglavnom se misli na to da je lepa u licu, slatka. Seksipil nije toliko naglašen.Može doći do preklapanja kategorija u zavisnosti od šminke, odeće, stava.riba- devojka koja nosi suknju, našminkana... mada, može da se upotrebi i za sportski obučenu devojku. Uglavnom najbitnije je to što je zgodna i što se to ističe.Lepa žena- odnosi se na lice, telo igra manju ulogu... bez ili sa vrlo malo šminke.Ništa napadno.
S tim što se predpostavlja da ova poslednja može da bira šta u kom trenutku želi da bude :mrgreen:

Lice mi je polukrampa,a tijelo mi je za 10.....I sta sam ja onda?
Poluriba,polutlijepa......???????
Jedna moja drugarica i ja smo se zezale da treba uvesti kategoriju polutreba.....To su one koje se ne sređuju previse,a izgledaju fino.....I imaju vjetar u kosi,a ne vatrenocrvene frizure.Posljednja Mohikanka,eto to sam ja.....

Prvo pre svega nisam svršio 11,nego 5 puta sa ženom.Jel možeš ti 5 puta?

Ovako-Riba je prvenstveno zgodna, može i ne mora biti lepa u licu, puno šminke, veštacke trepavice, pune usne, silikoni ili prirodno velike grudi, ali istaknute, odeća koji istice seksipil.Kad se kaže lepa uglavnom se misli na to da je lepa u licu, slatka. Seksipil nije toliko naglašen.Može doći do preklapanja kategorija u zavisnosti od šminke, odeće, stava.riba- devojka koja nosi suknju, našminkana... mada, može da se upotrebi i za sportski obučenu devojku. Uglavnom najbitnije je to što je zgodna i što se to ističe.Lepa žena- odnosi se na lice, telo igra manju ulogu... bez ili sa vrlo malo šminke.Ništa napadno.
S tim što se predpostavlja da ova poslednja može da bira šta u kom trenutku želi da bude :mrgreen:

lažeš kao pas,kao i 99% forumaša... izjavio si 11 puta, vjerovatno si ga šamarao...sad te blam, iako si anoniman, kakva tuga od čoeka..
inače, mogu koliko poželim, ali čuvam svoje zdravlje, kako duhovno, tako i fizičko, otarasio sam se te ovisnosti, navike, što bih i tebi preporučio mališa..:))

- - - - - - - - - -

mogu i da nađem post, nemoj me tjerati na to, prezirem laž inače...odavno ja vas analiziram...don't mess with me..:)

Back