- Poruka
- 437
Kako biste vi objasnili ovu razliku?Koja je u prednosti,''riba'' ili lepa žena?Dajte neki primer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako biste vi objasnili ovu razliku?Koja je u prednosti,''riba'' ili lepa žena?Dajte neki primer.
Lepa zena je prirodno lepa i bez sminke,noktiju,stikli...
Riba je ona koja se skockala i kojoj je stalo da bude lepa![]()
Dzaba sto se skocka ako je i dalje kao traktor.
Ne znam, meni je lepa žena senzualna, a riba jebozovna
Lepa zena je prirodno lepa i bez sminke,noktiju,stikli...
Riba je ona koja se skockala i kojoj je stalo da bude lepa![]()
Smokvo,sta cemo onda ocekivati od forumasa?Ovo mi lici na podjelu treba i krampa.....
Meni uopste nije stalo da sam lijepa.Eto......
Svako normalan bi trebalo da zna razliku...ti si ipak daleko od toga, sjećam se da si pričao na ljisu davno kako si jedan dan svršio 11 puta...čisto onako da te priupitam, jel imaš ti nekih zdravstvenih problema? Tebi je očigledno razum pomućen, uslijed tih silnih zloupotreba orgazama, zato postavljaš ovakva idiotska pitanja...
a što se tiče pitanja, volim slatke, medene žene, to je ona treća kategorija, kojoj poželiš napraviti petero djece...to je ta prednost, po rezonu normalnog čoeka poput mene...
:istrebljena vrsta:
el mosh ovde da kachimo i slike forumashica?![]()
Prvo pre svega nisam svršio 11,nego 5 puta sa ženom.Jel možeš ti 5 puta?
Ovako-Riba je prvenstveno zgodna, može i ne mora biti lepa u licu, puno šminke, veštacke trepavice, pune usne, silikoni ili prirodno velike grudi, ali istaknute, odeća koji istice seksipil.Kad se kaže lepa uglavnom se misli na to da je lepa u licu, slatka. Seksipil nije toliko naglašen.Može doći do preklapanja kategorija u zavisnosti od šminke, odeće, stava.riba- devojka koja nosi suknju, našminkana... mada, može da se upotrebi i za sportski obučenu devojku. Uglavnom najbitnije je to što je zgodna i što se to ističe.Lepa žena- odnosi se na lice, telo igra manju ulogu... bez ili sa vrlo malo šminke.Ništa napadno.
S tim što se predpostavlja da ova poslednja može da bira šta u kom trenutku želi da bude![]()