rhodiolin

• Začetnik teme Začetnik teme str
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WithdrawnWater:
Rodiolin je narocito dobar kod srcanih bolesnika. Sve najbolje o ovom preparatu, toplo ga preporucujem (ali od originalnom proizvodjaca CaliVite)
Ja sam ga kupila bas u CaliViti.Preporucili su mi ga za depresiju i anksioznost,da ukloni simptome,kazu da cu dosta dobro da se osecam vremenom...pijem vec 3 dana 3x1....

Da li ce mi pomoci kod moje boljke?

Hvala vam svima!

Ne, ne mislim da hoce. Ali ce tvom telu biti bolje - on je antioksidans, poboljsava misicne funkcije, udarni volumen srca, stiti srcani misic. Sto se tvog stanja tice (ako se radi o onome sto vec znamo od pre), ne, rodiolin ti nece pomoci, ali neki natidepresiv dobro izbalansiran, uz psihoterapiju, svakako ce za tebe znatno vise uciniti.

meni su tamo u caliViti rekli da je on jako dobar sto se tice depresije i da moze dosta da pomogne...kazu imacu vise energije,koncentracija treba da se popravi....Pijem ja i dalje antidepresiv efektin 75mg uvece ali ne osecam nikakvo,mozda 1%poboljsanje ali ove glupe vrtoglavice su i daje tu,i ovi trnjci po telu,prome raspolozenja.....Do kad vise,pila sam najmanje 4 vrste ad i nista i dalje je sve tu...kad bi me barem ove vrtoglavice pustile bila bih normalna.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back