Rhode, brend za lepotu Haili Biber prodat za milijardu dolara

Sensei

Master
Moderator
Poruka
90.457
Hejli Biber je juče proslavila neverovatnu prekretnicu: njen brend za lepotu, Rhode, preuzeo je e.l.f. Lepota za ogromnu milijardu dolara. Naravno, novac ne ide sav Biberu, koji je 2022. godine zajedno sa Majklom D. Ratnerom i Loren Retner osnovao kompaniju. Ali ta cifra je u velikoj meri promenila neto vrednost 28-godišnjeg modela.

1748642465561.png

kad nekoh hoće pare...

Biber je sama potvrdila kupovinu na Instagramu i detaljno je opisala svoje uzbuđenje za Roudovu budućnost. napisala je:
Kada sam pokrenula @rhode 2022., uvek sam imala velike snove za kompaniju, a najvažnije mi je da nastavim da donosim rhode na više prostora, mesta i lica širom sveta. Danas sam tako neverovatno uzbuđena i ponosna što mogu da objavim da smo partneri sa e.l.f. Lepota dok zakoračimo u ovo sledeće poglavlje u svetu Roda. Pronašla sam disruptora istomišljenika sa vizijom da bude druga vrsta kompanije koja veruje u velike ideje i inovacije na isti način kao i ja i koja će nam pomoći da nastavimo da razvijamo brend. Osećam se okrepljeno, uzbuđeno i spremnije nego ikad da zakoračim u još veću ulogu glavnog kreativnog direktora i šefa inovacija u Rodu, kao i strateškog savetnika e.l.f. lepota.​
Hvala neverovatnom Rhode timu koji mi je pomogao da izgradim tokom godina. Ne bih to mogla bez svih vas. A našoj zajednici u Rodu, hvala vam što ste nam pružili najveću podršku i što ste bili na ovom putovanju, ovo sledeće poglavlje će biti još neverovatnije zajedno!​
Kao što sam rekla, ovo je samo početak. 🤍

Back