Rezultati konkursa na temu "Ljubavna priča"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borka, izgleda da se ipak potkrala greška za 1 poen u korist priče br. 4. Ali Mala će pisati i na narednom takmičenju, tako da ne treba da se demorališe :P.

Što se praseta tiče, samo odaberite ko šta voli da jede, ali bih molila ako može da mi se ostavi malo od butkice i jezik.

naravno da ce se mala demoralisati i da nece pisati na narednom takmicenju!
ne, ne :ljutko:
uslov da dovucem svoje cenjeno mrsavo dupence na knjizevni konkurs bilo je borkino obecanje da cu pobediti, ako ne bas pobediti, a onda da cu dobiti solidno trece mesto
i necete da mi ga uzmete!
ima da izmislite taj jedan poen i da mi dodelite bronzanu medalju..pardon, sve cetiri prasece nozice! samo pod tim uslovom pristajem da se i dalje takmicim!

btw, moj favorit je upravo bila prica broj 4.:lol:
nisam glasala jer negde intimno mislim da ucesnici ne treba da glasaju...ali, onda pogledam glasace na ovoj temi i pomislim ...pa ko bi uopste glasao onda? pitanje je i ko cita temu :lol:
enivej, cestitam pobednici i ocekujem naslov sledeceg zadatka
olovka i dalje naostrena :per:

7004d_Moms_Beautiful_Flower_Basket.jpg

Korpica cveća pobednici!Čestitke svim učesnicima.Divno pišete!
Radujem se što je i malavelika naoštrila olovčicu,i za nju ,brzo otkini te nogice da ti ne "ukradu",i da znaš da je veoma čitana tema,mada se po glasačima stiče utisak da je skromno.
6885_prase-6foto--Dreamstime_if.jpg

Još jednom hvala svima na čestitkama :heart:, cveću :cvet:i prasetu :zjede:.

E sad, tema. Mislila sam i mislila, pa onda rekoh, pošto sam ja postavila ovu temu, da ne bi ispalo da postavljam teme koje meni odgovaraju, pozvala sam drugoplasiranu Tinker da zajedno smilimo novu. Želja obe je bila da to bude nešto svima blisko, nešto što svi prepoznajemo i da odziv bude veeeeliki. Odlučile smo se za ČEŽNJU. Svejedno da je predmet čeznje ljubav, putovanja ili najnoviji model mobilnog telefona, pišite o tom osećaju.

:bye:

Još jednom hvala svima na čestitkama :heart:, cveću :cvet:i prasetu :zjede:.

E sad, tema. Mislila sam i mislila, pa onda rekoh, pošto sam ja postavila ovu temu, da ne bi ispalo da postavljam teme koje meni odgovaraju, pozvala sam drugoplasiranu Tinker da zajedno smilimo novu. Želja obe je bila da to bude nešto svima blisko, nešto što svi prepoznajemo i da odziv bude veeeeliki. Odlučile smo se za ČEŽNJU. Svejedno da je predmet čeznje ljubav, putovanja ili najnoviji model mobilnog telefona, pišite o tom osećaju.

:bye:

Dakle: ČEŽNJA.:)

Slutim da Kojot čezne da nas zezne, ali ga izazivam da napiše pravu mušku priču o čežnji. :zper:

p.s. Dragi autori, polako se spremajte za novi konkurs, koji će ubrzo biti otvoren.

Ako ne osvojim prvo mesto na konkursu zvanom Čežnja, bojim se da će moja čežnja postati toliko jaka da će niz moj... niz moj bledi, usahli obraz skliznuti biser! :lol: Dakle, ponavljam: on se neće skotrljati, kao svaka dragocena i ona druga stvar okruglog geometrijskog oblika, već će učiniti nemoguće - jednostavno će se ukočiti, zaboraviti valjda na svoje okrugline, i krenuće da se, ŠTA? Ne, draga moja, neće se skotrljati već krenuti da lagano, poput daske, poput zidarske fosne - KLIZI. Lano, ljubavi moja, niko me ni juče ni danas nije nasmejao ovako! :lol: Kupila si moje predatorsko srce. Volim te. :heart:

Tužiću te M(ami). Ne diraj mi moje bisere!...što bi rekao Arhimed svojoj ženi dok mu brčka po krugovima mudrosti.
Opet si uskomešala obilje podataka u svojoj pametno vuglici, Leno. Izreka koju si upravo parafrazirala, doduše jako traljavo, ali koliko Krstarovaca uopšte zna o čemu pričaš(?), zaista pripada Arhimedu, ali je ovaj velikan nije uputio svojoj voljenoj, već, nažalost, jednom surovom rimskom vojniku, kao prekor što mu kvari krugove koje je nacrtao u sirakuskom pesku, na kome će I skončati ubrzo zatim, a koji su u to vreme osvajali drevni I prilično surovi Rimljani. Pametnice moja. :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back