REZULTATI KONKURSA NA TEMU „BES“

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista nije kao sto je bilo, pa ni mi sami :). Dobro je biti dobar kontrolor (i u zivotu, i na forumu) ali nekada stvari izmicu (valjda i kontrola ume da bude mocnija od njenog posednika ponekad).
A za kraj bi bilo lepo da postavis ovde svoju pricu, iako je pobeda otisla Kamenitoj. Nemoj nam uskracivati to zadovoljstvo :).
Da đeco, ništa nije kao prije, istina, ja sam pre dvadesetak godina šarao po sajtovima kada je u Srbiji lisica nosila poštu, šala, ali istinita.
Kao klinac crtao na papiru od vreća cementa i ugljenom na vodenici brvnari. Poeziju pišem od osnovne škole, neko će reći: tu je stao, ha, istina, za to već tridesetak godina
lopatam (zu befel) švabski beton i đubar, napredovao u zadnje vrijeme, dva tovare ja podmetnem leđa :)...
Neki se fraerišu da puno čitaju i da su načitani što bi švaba rekao (belesen), ovdje ih mogu na prste jedne ruke nabrojati, sve ostalo su hvalisavci,
kad bih vam rekao da sam Prolom pročitao u četvrtom osnovne, na nagovor brata koji je do osmog razreda pročitao skoro svu biblioteku jednog povećeg mjestašca...
Neki "klonovi" ovdje, a i na drugim temama dolaze da bi pametovali i pravili sprdačinu, a ničim, baš ničim se nisu dokazali, ni doprinjeli ovim stranica,
osim provokacija, otkrivanja i iskazivanja vlastite nepismenosti.
Priča Kamenite mi se sviđa, autentična, istinita i hronološki sročena, istina, bez epiloga, ha.
Bilo bi dobro da BILJA objavi svoju priču, ona je sigurno jedna od onih gore pomenutih (belesen):)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back