REZULTATI izbora u Crnoj Gori

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda vas moje misljenje vredja al ja vas tako vidim.

vise postujem siptare nego vas - jer siptari se ipak bore za svoj narod i veru dok ste vi crnogorci nistavera , izdali ste i svoj narod, srpski a izdali ste bogami i svoju veru pravoslavnu.

jedini svetitelji su vam sv. jevrem bradati i sv. milo dugacki.

kako vam oni kazu tako vam i jeste.
ne'u da prigovaram jer mi se svidja tvoj avatar.
da je neko drugi na avataru bilo bi svadje.
pozdrav.
cizmico i montenegrine,sto se prepucavate sa njim?
tako misli barem 6 miliona Srba.
nisu u pravu,ali sta ces...

Gdje ste god ''branili'' srpstvo, tamo ga vise nema, Sva sreca sto nas vi necete braniti od Albanaca jer Crne Gore ne bismo gledali. I sta bismo ocekivali. Da nas vi primite u narucje kako biste nas posle j*bali u zdrav mozak. Sto nama ne uzimaju teritoriju? Sto nije stvoren Sandzak?
Nama prizivate 500 sudbina bilo da su ratovi ili elementarne nepogode, a vi. Htjeli ste tudju teritoriju a sad gubite svoju. Znam da boli ali to ste sami trazili.

Koji cete nam? Ja sam bio najsrecniji na svetu kada se CG odvojila. Da vas ne hranimo vise, i da vas ne obnavljamo od zemljotresa. Vazno je da ste vi sve svoje odbranili. Cije je primorje? Ciji je Bar, Ulcinj? Siptari i Rusi vam sve uzeli. I ako su. Ti i ne znas za zemljotres u CG?! Pa da, ti si mali decak nisi se rodio ti tad. Mali si decak i po odgovorima. Sandzak nije ni mogao biti stvoren, jer Sandzak nije ni autonomna oblast, niti ima granice. Cak i kada ste nam bili na grbaci je bilo tako. Hvala Bogu sto vise nismo u istoj drzavi. Bog blagoslovio dan kada ste otisli....
Ajde jos malo sa dokazima... Ovako kao ti razmislja klasican ustasa... I to onaj iz Livna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back