Резултати гласања на тему - Улице и људи -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.011
Гласање је донело следеће резултате

102 поена
фотографија 4
JD96MSR.jpg

AdrianaLima

55 поена
фотографија 7
bFGNnC4.jpg

Moghrion

42 поена
фотографија 1
9R4apGy.jpg

vučji čopor

40 поена
фотографија 3
Nina

29 поена
фотографија 6
PerfectOne

13 поена
фотографија 2
Vexy

10 поена
фотографија 9
Brajan Koen

5 поена
фотографија 8
Karpoš11

4 поена
фотографија 5
DOC HOLLIDAY

Честитам свима на сјајном такмичењу и фином гласању, свима укљученима се лично захваљујем.

Све фотографије су овде
9R4apGy.jpg

2
mX4DyvA.jpg

3
5eLCDlw.jpg

4
JD96MSR.jpg

5
8KnQT9U.jpg

6
soETOZb.jpg

7
bFGNnC4.jpg

8
gvZKwwj.jpg

9
UhvNzpH.jpg

ne mogu da nadjem onaj smajli koji se zahvaljuje dobar je i ovaj :srecna:

sta mislite da nova tema bude fashion ili kako kroz odecu ljudi prikazuju svoja trenutna raspolozenja a da ne moraju rec da progovore...fashion kao nesto sto je prolazno, otkaceno, provokativno za razliku od stila koji je zauvek...nesto u cemu se uziva kao u umetnosti, eksperimentisanje, novi izgled, cudan ili smesan sta god ko o njemu mislio...moze sve od opanaka do glamura ili mladje sestre u maminim stiklama samo da je inovativno i kreativno...ako vam se to ne svidja onda sesiri ili cu vec nesto smisliti :hvala:

ne mogu da nadjem onaj smajli koji se zahvaljuje dobar je i ovaj :srecna:

sta mislite da nova tema bude fashion ili kako kroz odecu ljudi prikazuju svoja trenutna raspolozenja a da ne moraju rec da progovore...fashion kao nesto sto je prolazno, otkaceno, provokativno za razliku od stila koji je zauvek...nesto u cemu se uziva kao u umetnosti, eksperimentisanje, novi izgled, cudan ili smesan sta god ko o njemu mislio...moze sve od opanaka do glamura ili mladje sestre u maminim stiklama samo da je inovativno i kreativno...ako vam se to ne svidja onda sesiri ili cu vec nesto smisliti :hvala:

Мени делује као фина идеја...
ваљало би по архиви погледати да није било нешто слично, али чини ми се да није...

- - - - - - - - - -

cestitke pobednici....

e sad a gde je onaj mali zeleni sto je vikao da imam zagarantovano od 2 do 5 mesta z:shock:

Имао бих шта да ти кажем, али то кад не буде гужва... z:mrgreen:

а загарантовано је било, дабоме, под условом који, рекло би се није испуњен...
:rtfm:
:mrgreen:

ja sam se trudila da objasnim sta je za mene fashion a ako neko to na drugi nacin dozivljava neka napise sve moze samo da je orginalno...npr. bakica od 100 kila u sortsu bez kompleksa uziva na suncu ili deka u havajskoj kosulji i japankama ...sad se setih jednog dekice u crvenoj majici sa najcrnje ofarbanom kosom, paz osisan, kako trci svako jutro pored mora...pa jednog mog druga koji je na glavu stavio perusku indijansku...pitam ga gde ce a on - da razgovaram sa poglavicom ..te slike u mojoj glavi nikad nece izbledeti steta sto ih nisam i fotkala ...mozda je vama nekad neko na taj nacin privukao paznju pa ga uslikali

ja sam se trudila da objasnim sta je za mene fashion a ako neko to na drugi nacin dozivljava neka napise sve moze samo da je orginalno...npr. bakica od 100 kila u sortsu bez kompleksa uziva na suncu ili deka u havajskoj kosulji i japankama ...sad se setih jednog dekice u crvenoj majici sa najcrnje ofarbanom kosom, paz osisan, kako trci svako jutro pored mora...pa jednog mog druga koji je na glavu stavio perusku indijansku...pitam ga gde ce a on - da razgovaram sa poglavicom ..te slike u mojoj glavi nikad nece izbledeti steta sto ih nisam i fotkala ...mozda je vama nekad neko na taj nacin privukao paznju pa ga uslikali

A jesi li objasnila šta je za tebe fashion?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back