Резултати гласања на тему - Штампарски отисак-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Гласање је завршено а резултати следе

48 поена
фотографија 3

Lunja*

23 поена
фотографија 2

poetessa

16 поена
фотографија 4

Frankey

15 поена
фотографија 5
Moghrion

7 поена
фотографија 1
vučji čopor

6 поена
фотографија 6
32-956

1

2

3

4

5

6

Честитам и хвала

jel može i meni nešta posebno z:D

tebi smo nekoliko nas mehanicarke uplatile kurs, a ti nam nestao sa sve parama! :zimag:
sad smo do ivice, haj da vidimo i to cudo od glavnog mehanicara! :zelenko2: :rotf:

- - - - - - - - - -

Sve čestitke pobednici :heart:

joj, eto si! hvala! :obozavam: cek' da te izgnjavim u pp, dok te opet nije zabolela glava od mene i one macke tamo! :rotf:

joj, drugari, hvala vam, ali samo da znate kako je meni iza kulisa - muku mucim sa novom temom, svasta nesto bilo! :lol:
sad ce za dan-dva i Nina :cvet: da me podseti na to, pa jedino mi resenje da idem da spopadam Moghriona u pp za ideju (on mi je prvi cestitao) :malav:

a i ovu Kiki mogla bih malo da spopadam :think:, da joj oporezim sve one pare koje je zaradila na mene, i to bas dok traje ovo doba vecite tranzicije! :rotf:

a i ovu Kiki mogla bih malo da spopadam :think:, da joj oporezim sve one pare koje je zaradila na mene, i to bas dok traje ovo doba vecite tranzicije! :rotf:

Nemoj mene, moje teme nisu podobne, izjaloviće se :rotf:

Pare što sam zaradila delimo fifti : fifti :lol:

P.S. Sad mi pade na pamet, nije bila nikad a imamo toliko ljubitelja :

PAS - ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ :zaljubljena:

Poslednja izmena:
joj, drugari, hvala vam, ali samo da znate kako je meni iza kulisa - muku mucim sa novom temom, svasta nesto bilo! :lol:
sad ce za dan-dva i Nina :cvet: da me podseti na to, pa jedino mi resenje da idem da spopadam Moghriona u pp za ideju (on mi je prvi cestitao) :malav:

:rotf: a taman sam htela veceras da napisem cekamo da nam Lunja zada novu temu..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back