Резултати гласања на тему - Река -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Гласање је донело 155 поена и они су распоређени овако

69 поена
фотографија 3
DpHbX8A.jpg

...indigo child...

21 поен
фотографија 2
wv99D0a.jpg

Muertero

20 поена
фотографија 6
tltDoGE.jpg

Zauz

18 поена
фотографија 1
vučji čopor

15 поена
фотографија 7
Moghrion

8 поена
фотографија 5
Luda Srpska Druzina

4 поена
фотографија 4
Nina

1
joXLkMi.jpg

2
wv99D0a.jpg

3
DpHbX8A.jpg

4
KbiVNY1.jpg

5
DTpm7Rl.jpg

6
tltDoGE.jpg

7
xqk81pu.jpg

Честитам и хвала

moj favorit..br 3.. :D

čestitke svima :heart:
Reka je Toplica,leti kada skoro presusi,slikano sa mosta(kad me zanima pitam druge,eto da dam podatak ) a mnogo mi je drago sto je treca bas zbog toga koja je reka u pitanju.Puno mi je :):heart:.

Lepo je druziti se ovde,fotografisati,glasati a tesko je odluciti se zato sto su sve dobre.:heart:Hajde da lepim fotografijama,glasanjem ulepsavamo jedni drugima dane u narednom periodu vremena,uzivamo u pogledu na lepo.:heart:

Reka je Toplica,leti kada skoro presusi,slikano sa mosta(kad me zanima pitam druge,eto da dam podatak ) a mnogo mi je drago sto je treca bas zbog toga koja je reka u pitanju.Puno mi je :):heart:.

Lepo je druziti se ovde,fotografisati,glasati a tesko je odluciti se zato sto su sve dobre.:heart:Hajde da lepim fotografijama,glasanjem ulepsavamo jedni drugima dane u narednom periodu vremena,uzivamo u pogledu na lepo.:heart:
Moj suprug je iz Topličkog kraja,tako da mi je poznata i Toplica i Pusta Reka,koja je pritoka Toplice. :heart:

Moj suprug je iz Topličkog kraja,tako da mi je poznata i Toplica i Pusta Reka,koja je pritoka Toplice. :heart:
Mislis Juzne Morave?(Nasla na guglu,bas sad,nije da me zanima nego bih znala da jeste.)
Ima dosta potoka,izvora pitke vode a trazena je reka.U Kursumliji je jedina skola gore (osnovna,gore kad se prodje pored autobuske stanice,preko mosta,pored dvorane za sport) pored koje protice voda :heart::heart::heart::heart: u izbetoniranom "koritu".Mnogo je lepo sesti tu,gledati decu kako se igraju,videti dole mali grad.

Toplicani veseljaci :heart: inace.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back