Rezultati glasanja na temu - Radni prostor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek:
Sta ispisa ti to
Kakve siluete i primitivne insinuacije na celoj strani? De ode ti pobogu....ja nemam pojma ni o cemu ti pricas...
Pitala sam te da mi pojasnis boldovanu recenicu, zarad jedne normalne diskusije i razmene misljenja.... zasto me napadas nije mi jasno....ne znam otkud zelja da pridajes sebi toliku vaznost u mom zivotu pa tripujes neke stvari, te ja te napadam te neke cele strane ja posvecujem tebi...budi bog sa nama
Znaci ne mogu da verujem kakvih likova ima majko mila....lepo je pitam da bi prodiskutovali sta joj je ideja i kako je zamislila da objasni pojmove koje upotrebila a pogle ti nju kako je skocila
Najbolje da te nista nisam pitala...ocegledno se ponasas ko da ti je tata kupio pdf pa svaka tvoja ideja post i slika su dijamant koji ne sme da se takne, ne daj boze da procaskamo o necemu sto si ti zamislila
Sta se pa ja cudim i za onu temu si uspela da napravis cirkus, nije cudno sto oces opet izgleda....samo neces preko mene zalim slucaj
Moja greska izvini mislila sam da moze sa tobom bez drame...zeznula sam se

Zadaj temu koju oces briga me....zaboravi da sam te ista pitala
Poz

Poslednja izmena:
Jesi se zeznula- sve da nas Nemesis nije "sluzbeno" zamolila,
ja ostajem u temi i pozvano kao lice koje po ustaljenim pravilima treba da prosledi sledeću temu,ostavljam prostor svima da o tome polemišu i iznesu svoje želje,pogotovo ljudi koji vole da se ovde igraju, a ne sole i začinjavaju , jedino sto me zanima, ako imaš reći jeste neki tvoj predlog i jedino sam to i htela reći i volela bi da se pridružiš,jer nije teško uočiti tvoju stručnost i kvalitetnog fotografa sa druge strane.
:hvala:
:bye:

Deco, sta vam je bre danas? Ovih dana? Prolece udarilo u glavu? :lol:

Dajte se kontrolisati, nemojte i ovde da imam sporeckavanja...

I nemojte, ako vas vec zamolim, nastavljati neku "raspravu" i ignorisati moj post, jer to radite.
The Lady D, hajde lepo resi sama sta zelis da zadas kao temu. Ne moras da pitas ostale ljude, to i treba da bude tvoja odluka kao pobednika.
Ovako se mozete naganjavati unedogled. Pregledaj arhivu, vidi sta je bilo od tema, smisli sta to moze velika vecina veoma lako da ufotka, a da bude na neki nacin interesantno, i postavi temu. :)

Nemojte se prepirati, molim vas, oko izbora i podela teme za takmicenje.
U fotografiji, bar je to moje misljenje, ne postoji muska i zenska tema.
Univerzalna je.
Bilo bi lepo da tako i ostane.
_________

Bila sam u prozoru za odgovor(15:20 vaša ,15:34 moja poruka), pa sam vas videla tek po slanju odgovora,ali zato na naknadni atak besmislica nisam htela ni odgovarati.

Što se tiče teme,do sad sam sa devojkama razgovarala samo o "proleću". :)
Ne snalazim se sa arhivom, tu bi vec stari korisnici bili i od koristi i od pomoci.
Postaviću je ako nije, da ispostujem proces,samo mi pošaljite sve detalje(kad,termine)

Ako je ta tema bila, a druge zelje se nisu pojavile,odluku prepuštam moderaciji,da se ja nebih dzaba opet"zaigravala temom",a tako mi i ljudsko dostojanstvo nalaže.

ps.
azuracijom sam Nini bolbovala svoj text

Poslednja izmena:
Ne mozes postavljati temu ako nisi proverila u Arhivi takmicenja da li je vec bila

Nije problem proveriti spisak tema
http://forum.krstarica.com/showthread.php/676264-СВА-НАША-ТАКМИЧЕЊА-V2-0

Tema Prolece je bila

Smisli neku drugu temu i javi moderatorima.Nemesis ili Moghrionu i oni ce postaviti temu sa rokovima slanja fotki i pravilima takmicenja

Ako ne mozes da osmislis novu temu bez licitiranja onda to prepusti moderatorima, da oni odluce sta i kako dalje

Nina molim vas da mi vase reci "licitacija" da "nesto ja ne mogu" ne namećete.
Puno pozdrva i uzivajte u igri.
ps.
hvala za link,ali niste propratili (iznad) moju volju( niti uzročno-posledične razloge za nju.)
koja je konačna i nema sta da dodam ni oduzmem.
Hvala i za informaciju da je tema bila.

Onda smo zavrsili sa ovom temom....dalje ce moderatori da odluce prema tvojoj zelji
Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back