Rezultati glasanja na temu - Radni prostor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nemesis

Buduća legenda
Poruka
33.226
Ovako:

97 poena fotografija broj 12
05_zpsavkqkpwz-1.jpg

The Lady D

87 poena fotografija broj 2
01_zpskiwyhmjk-1.jpg

PerfectOne

71 poen fotografija broj 8
08_zpsc7ippdx4-1.jpg

...indigo child...

64 poena fotografija broj 3
Moghrion

36 poena fotografija 7
Metla na vestici

26 poena fotografija broj 11
Nina

22 poena fotografija broj 9
Karpos11

21 poen fotografija broj 1
Jacob

19 poena fotografija broj 4
smokva

17 poena fotografija broj 6
dobra predskazanja

14 poena fotografija broj 5
Nemesis

3 poena fotografija broj 10
Minnie*

2 poena fotografija broj 13
tab503

Cestitke pobednici, i ostalima :klap: :klap:

Sve fotografije mozete pogledati ovde

Ooo,mala ima talenat...grize ne pušta ! hehe
A i hrabra je :)

Sledeća tema: "Raspevani žbun ! "
:zcepanje:
(šala)

Hvala svima što ste me razveselili svojim glasovima, jer od probudjenog osmeha vrednijega -nema! :)
Hvala Brajko, drago mi je da si veseo i hvala Veco od :heart:
čestitke ostalim učesnicima i pozdrav -svima.:)
ps.
Pored mira usvetu, hehe
jedna poruka svim početnicima...ima nešto(od srca do srca :whistling: hehe ) ne , ima nešto i u kreativnosti, mašti, oku... ne samo skupoj tehnici...samo napred i samouvereno !
:hvala:
:bye:

Čestitam pobednici, sjajna joj je fotografija i ja sam navijala za nju.
I zahvaljujem svima naravno koji su dali glas za moju fotku:heart:

@
Za Metlu
Fotka je napravljena pre tri godine na Bjelasici, kada je moj kolega Vlada alpinista inače - sjajan tip, ispitivao silu u sajlama na antenskim stubovima za potrebe rdc crne gore.
Inače fotke su napravljene mobilnim telefonom, i sve izgledaju fantastično jer se stiče utisak da je slika napravljena iz helikoptera a u stvari iza njega je ivica stene sa koje se vidi pola crne gore :D
Eto :)

Poslednja izmena:
Morala sam nagraditi onu ekipu koju nazvah"humanitarci"...ali kad je reč o fotografiji...tvoja!...
ps.
Prosli put je dobar fazon nas kupio,stavio osmeh na lice(drugo mesto-bromazepan,a nikako kvalitet te fotke ) tako da uvek neka emocija ispliva u prvi plan,pri posmatranju.
Meni je zanimljivo se igrati/učestvovati..da se uspe to organizovatti...da dodju neki ljudi koji požele da pošalju slike...da se onda pojave glasači.... mene sve to zabavlja ..
ps.
Ajde ko nije klikno neki ručni rad,ovo sunce da iskoristi sad....preplićimo se ljudi u lepoti i igri :)!!!

Čestitam pobednici, sjajna joj je fotografija i ja sam navijala za nju.
I zahvaljujem svima naravno koji su dali glas za moju fotku:heart:

@
Za Metlu
Fotka je napravljena pre tri godine na Bjelasici, kada je moj kolega Vlada alpinista inače - sjajan tip, ispitivao silu u sajlama na antenskim stubovima za potrebe rdc crne gore.
Inače fotke su napravljene mobilnim telefonom, i sve izgledaju fantastično jer se stiče utisak da je slika napravljena iz helikoptera a u stvari iza njega je ivica stene sa koje se vidi pola crne gore :D
Eto :)

Jao divno :D hvala na odgovoru
Znaci ti varas i stojis, ne visis nebu pod oblake :lol:

Dragi ljubitelji fotografije,
volela bi da mi pišete po pitanju izbora nove teme, ne zato što nemam ideje, već zato što bih volela čuti,kakve su vam želje, u čemu bi mogli i zeleli iskazati svoju kreativnost,sta bi vam bilo izazov i navelo na akciju:)

jer The Lady D ne interesuje "svoj ćar" pri izboru teme.

Posebno bi volela da mi se javi moja vredna ženskadija :) bolje da se mi dogovorimo nego da nas zadesi opet neka "muška tema!":)

ps
doazurirah samo navodnike ,jer je to jedini propust...jer čovek ne može da zna i predvidi kakvo sve postoji poimanje, pa je sa njima, nadam se, sigurnije za sve varijante shvatanja.

Poslednja izmena:
e sad bi mogla i indigo da nam kaze sta rade ovi silni ljudi na ovom drvecu? :lol:

valjda je i tamo neki Vlada, koji, onako suvereno, visinama vlada! :mrgreen: sve neki kršni momci! :rumenko:

indigo, javi se! :lol:

Kako šta rade...pa krešu grane :mrgreen:...evo daću vam i drugu sliku gde se vide motorne testere kako vise...(nije slikano kod "nas")

2204_598618471990_89_n.jpg

@

Lady čestitke
smilie_love_307-1.gif

Kao i svim ostalim učesnicima
th_AnimatedBravoSmiley-1.gif

a to su motorne testetre
a vis kako su na takmicarskoj slici slatko se kamuflirale granama.... i vidim da nesto visi al ne provaljujem sta je
sad je jasno
jao jadno drvece
hvala :D

- - - - - - - - - -

Dragi ljubitelji fotografije,
volela bi da mi pišete po pitanju izbora nove teme, ne zato što nemam ideje, već zato što bih volela čuti,kakve su vam želje, u čemu bi mogli i zeleli iskazati svoju kreativnost,sta bi vam bilo izazov i navelo na akciju:)

jer The Lady D ne interesuje "svoj ćar" pri izboru teme.

Posebno bi volela da mi se javi moja vredna ženskadija :) bolje da se mi dogovorimo nego da nas zadesi opet neka muška tema! :)

sta je to u fotografiji muska i zenska tema?
otkud ti ideja o toj klasifikaciji
kad je to bila muska a kad zenska tema? podseti me, sad me kopka
i sta cemo sa silnim muskima na pdfu? kako ce oni da ucestvuju u toj tvojoj zenskoj temi onda, kako si ti to sve zamislila sad me bas kopka, zanimljiva diskriminacija moram ti reci, nisam je do sad vidjala u ovoj grani umetnosti, ustvari kad malo bolje razmislim nisam je vidjala u umetnosti generalno, jer u umetnosti nema mesta ni povoda za takvu deobu, al mozda ja gresim

Poslednja izmena:
.Kao krivo ogledalo si Veco.
Onomad si napravila žurku na 1 celoj strani kriveci sliku u svojoj teatrali ,gde si od moje fotografije (siluete zenske na kojoj se reflektuje sve i svašta),pravila primitivne insinuacije ...gde je tebi tad bio kreativno-fotografsko-umetnicki smisao koji sad potezes?!

Naravno da nema nikakve slične moje namere od tog tvog iskrivljenog rezona ,naravno da ne postoje musko-ženske teme kao foto radne teme,ali osetih "muški ćef" .
Nemoj molim te više da me zaskačeš besmislicama i te reflektore istrazivačke usmeri na sebe,
pa nam osvetli nešto svoje a ne mirodjijski razno a po pravilu-tudje.
"Moja vredna ženskadija " sigurno je razumela o čemu govorim i zelju za dogovorom
(Sigurno bi žene vise volele slikati cveće nego predmete od metala i paralele i slično....eto jedan mali primer.)
Mene naravno zanimaju i zelje muskih korisnika kao sto se i izjasnih naslovnim obraćanjem("Dragi ljubitelji fotografije,") al ti u prvi plan oćeš poslednje-usputno,
a pride 5 skali vedrije sto treba da se pročita.
A preporučeno štivo za tebe:"Muskarci su sa Marsa ,Žene sa venere:)
te mozda o prirodnosti polne razlike i interesovanja budu ti jasnije
,a u domenu fotografije mozemo razgovarati kao omiljenije i neomiljenije teme medju polovima svakako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back