Rezultati glasanja na temu - Pozoriste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nemesis

Buduća legenda
Poruka
33.226
Evo ovako:

50 sakupljenih poena fotografija broj 1
02_zpsx6mfbu05-1.jpg

Karpos11

43 sakupljenih poena fotografija broj 3
04_zps0juzd43a-1.jpg

Moghrion

32 sakupljena poena fotografija broj 4
05_zpstz9tybi4-1.jpg

Brajan Koen

30 sakupljenih poena fotografija broj 2
The Lady D

7 sakupljenih poena fotografija broj 5
Nina

Cestitke pobedniku i ostalim ucesnicima :vatromet:

Sve fotke mozete videti ovde
http://forum.krstarica.com/showthread.php/750240-Glasanje-na-temu-Pozoriste

Postojalo je rešenje za to:
Ispoštovati glasanje( i glasače i ucesnike i postavljača ),glasanjem po zadatim pravilima 1,2,3 i
samo staviti neku napomenu tipa: a da je bilo po drugom sisemu glasanja glasala bih tako i tako(-samo za sliku 1)pokazati svoj stav i sugestiju u prijateljskoj noti, jer ne mislim da se neko hteo da nameće, a i ni jedna slika nije samim ucescem i doprinosom da uspe tema zasluzila - ničije nametanje totalne diskvalifikacije prilikom subjektivnog odabira najbolje u ovoj igri. .

Postojalo je rešenje za to:
Ispoštovati glasanje( i glasače i ucesnike i postavljača ),glasanjem po zadatim pravilima 1,2,3 i
samo staviti neku napomenu tipa: a da je bilo po drugom sisemu glasanja glasala bih tako i tako(-samo za sliku 1)pokazati svoj stav i sugestiju u prijateljskoj noti, jer ne mislim da se neko hteo da nameće, a i ni jedna slika nije samim ucescem i doprinosom da uspe tema zasluzila - ničije nametanje totalne diskvalifikacije prilikom subjektivnog odabira najbolje u ovoj igri. .

ja sam se na temi oglasila, proso je taj post niko nije reagovao...
smatram da je mesanje od strane modova i nametanje nekog tako uskog sistema van prirode ovog pdfa - umetnost i sloboda koja prati svaku umetnost....
ne znam ko je smislio to nametanje koje se provlaci vec kroz par tema, ali ovog puta su preterali, cak su nam i bodove odredili i raspored, zao mi je ali na ovakvom pdfu to meni nije prihvatljivo, kome jeste neka prati uputstva slobodno

Ono sto bi ja volela jeste ,da si ti Veco sad istresla bar dzepove,da bude malo gusto "u vrhu" :)
Nemoj da se srdis , pogotovo tol'ko dugo vremena.
Kapiram te sta pricas,da je postojao/ji medju vama prihvacen sablon glasanja koji se eto prevideo,ali bilo bi korisna i blagovremena sugestija tek da si tad stigla prva tamo,da se ispravi na vreme,ali vec je postojala cela strana glasaca(kojih i onako nema preterano puno,kao ni ucesnika i steta bi bilo da se sve to ponisti onda bi i oni mogli se buniti,onda bi se mogli buniti i oni koji su obrali poene na taj nacin i tu nema kraja ,a tu pomazu bas ta postavljena pravila i furaš dalje,gledajuci sire malo na stvar)
Bezveze je nekog i nesto,ikog etiketirati kao ovakvo ili onakvo.Ako hoces da ti slika bude na mestu jedan-potrudi se sa "mudroscu" meni je palo na pamet u "svecama"da stavim umesto 800:600 kako polazim da ce postupiti vecina(,a shvatih da su uglavnom slagane po formatu,)stavila sam je samo za nijansu manju 780 i jedva primetno-bila je manja i "ispred":mrgreen:
Puno pozdrava
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back